Το σύνθετο μεταγραφικό παζλ του ΠΑΟΚ

Από sport24.gr: Η προεργασία που έχει γίνει από τους σκάουτς, οι δανεισμοί και οι πωλήσεις που θα καθορίσουν τις τελικές αποφάσεις.
Πηγή: sport24.gr
Το σύνθετο μεταγραφικό παζλ του ΠΑΟΚ

Το Sport24.gr ανοίγει τον φάκελο των μεταγραφικών του Δικεφάλου.

Το τελευταίο δεκαήμερο το σκηνικό στον ΠΑΟΚ θυμίζει κάτι απο τα περσινά. Ο Λούμπος Μίχελ (μετά την άδεια που είχε πάρει μέχρι ο Ιβάν Σαββίδης να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το μέλλον του και να του διαμηνύσει ότι συνεχίζουν κανονικά τη συνεργασία τους) έχει και πάλι ενεργοποιηθεί στον ρόλο του ως τεχνικός διευθυντής, οι συζητήσεις για προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ ενόψει Ιανουαρίου έχουν αρχίσει, ενώ οι σκάουτς της ομάδας έχουν ήδη έτοιμες λίστες με παίκτες για... κάθε γούστο (για κάθε θέση και σε διαφορετικά κόστη).

Τη δεδομένη χρονική στιγμή κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα σε ποιες θέσεις θα ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ, αφού την απάντηση επηρεάζουν πολλές παράμετροι:

-Ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν τον χειμώνα για να αποσυμφορηθεί το ρόστερ (ο Λούμπος Μίχελ μίλησε για 4-5 αποχωρήσεις, με πώληση ή δανεισμό που πρέπει να γίνουν).

-Αν θα υπάρξει πώληση βασικού ποδοσφαιριστή.

-Αν θα γινει αλλαγή ρόλου και πόσο πετυχημένα σε κάποιους παίκτες (αυτή την περίοδο, για παράδειγμα, υπάρχει η σκέψη για μετάθεση του Βιεϊρίνια σε ρόλο αριστερού μπακ).

ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΔΑΝΕΙΚΟΙ
Αυτό που, πάντως, φαίνεται να κλείνει πριν καν ανοίξει είναι το κεφάλαιο της επιστροφής των δανεικών. Πολύ δύσκολα θα επιστρέψει κάποιους από τους παίκτες που ξεχωρίζουν και είναι στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, όπως οι Χαρίσης, Λάμπρου, Ουάρντα, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας και Ενρίκε.

Ίσως για τον Βραζιλιάνο υπάρχουν κάποιες πιθανότητες, αλλά μόνο αν η Καραμπάχ δείξει ότι θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του σε περίπτωση αποκλεισμού από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της στους ομίλους του Champions League. Στην Τούμπα εκτιμούν ότι καλό είναι, ειδικά οι νεαροί, να συνεχίσουν να παίρνουν χρόνο συμμετοχής στις ομάδες που αγωνίζονται για να έχουν και άλλα ματς στα πόδια τους.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ
Απο εκεί και πέρα, τον Ιανουάριο πέρα από λύση στα θέματα των Μπρκιτς και Κωνσταντινίδη, ο ΠΑΟΚ θα ψάξει να δώσει δανεικό τον Πούγγουρα, να λύσει τη συνεργασία του με τον Λεβέκ, αν μέχρι τότε δεν έχει ενεργοποιηθεί, ενώ θα περιμένει προτάσεις για τους Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Κάνιας, Λέοβατς ίσως και τον Κάμπος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αρνηθεί να συζητήσει πρόταση για οποιαδήποτε άλλο παίκτη του, αρκεί βέβαια να ανταποκρίνεται στην αξία του (ήδη γίνεται μεγάλη συζήτηση για τον Πρίγιοβιτς).

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...