«Κανένας όρος για επιστροφή του Ενρίκε τον Γενάρη»

Απο paok24.com : O Πέδρο Ενρίκε ανήκει στον ΠΑΟΚ, αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στην Καραμπάγκ.
Πηγή: paok24.com
«Κανένας όρος για επιστροφή του Ενρίκε τον Γενάρη»

Με τον Βραζιλιάνο να αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή γεμάτο ενέργεια, η περίπτωση του συγκαταλέγεται σε αυτές που εξέτασαν στο μυαλό τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ενόψει του ερχόμενου Γενάρη.

Ωστόσο, από αυτό μέχρι την απόφαση για επιστροφή του ποδοσφαιριστή στον «Δικέφαλο» νωρίτερα από ότι προβλέπει ο δανεισμός του υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Η μεγαλύτερη έκταση που δόθησε στις σκέψεις από την πλευρά του ΠΑΟΚ για τον Ενρίκε ήταν η αφορμή να δημιουργεί αναστάτωση στο Αζερμπαϊτζάν και συγκεκριμένα στους οπαδούς της Καραμπάγκ, καθώς ο Βραζιλιάνος είναι πολύ σημαντικός παίκτης της ομάδας.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας των Αζέρων, Νουρλάν Ιμπραχίμοφ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Libero 107,4 «Φουλ επίθεση», μιλώντας για το μέλλον του Ενρίκε.

Αυτό που διευκρίνισε ο κ. Ιμπραχίμοφ είναι πως η Καραμπάγκ δεν έχει δεχτεί καμία, επίσημη ή ανεπίσημη κρούση, από τον ΠΑΟΚ σχετικά με την επιστροφή του Βραζιλιάνου νωρίτερα στην Τούμπα.

Επιπρόσθετα υπενθύμισε ότι δεν υπάρχει κανένας ειδικός όρος που επιτρέπει στον ΠΑΟΚ να πάρει νωρίτερα τον παίκτη πίσω, τονίζοντας πως η Καραμπάγκ είχε καταβάλει και ένα σημαντικό ποσό για να κλείσει η συμφωνία του ετήσιου δανεισμού.

Διαβάστε ακόμη...