Συνεχίζεται η αναζήτηση

Απο paok24.com : O ΠΑΟΚ θέλει να ενισχυθεί και να αντικαταστήσει τον Ντίλαρντ, αναζητώντας έναν παίκτη που θα χαρακτηρίζεται από την έφεση στο σκοράρισμα.
Πηγή: paok24.com
Συνεχίζεται η αναζήτηση

Με τους διοικούντες του «Δικεφάλου» να συνεχίζουν να σαρώνουν την αγορά, μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει σε πολύ προχωρημένο επίπεδο κάποια από τις περιπτώσεις παικτών που απασχολούν, κάτι ωστόσο που μπορεί να συμβεί πολύ σύντομα.

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε και την προηγούμενη εβδομάδα κοντά στην πραγματοποίηση της μεταγραφής, ωστόσο δεν κατάφερε τελικά να αποκτήσει τον παίκτη που ήθελε επειδή αυτός δεν αποδεσμεύτηκε από την ομάδα του.

Και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στη μεταγραφική προσπάθεια του ΠΑΟΚ, τονίζοντας στις σημερινές του δηλώσεις ότι οι επόμενες ημέρες είναι καθοριστικές.

«Η προσπάθεια συνεχίζεται όπως και την προηγούμενη εβδομάδα. Φτάσαμε κοντά, αλλά δεν το καταφέραμε. Εχουμε στόχους που εντοπίσαμε και προσπαθήσαμε να τους φέρουμε στην ομάδα. Είμαστε κοντά και μακριά, δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο. Ισως στο παιχνίδι του Σαββάτου να έχουμε έναν νέο παίκτη, αν τα καταφέρουμε θα είναι θετικό για εμάς. Εχουμε στοχεύσει σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις, κάποιος είναι ελεύθερος, κάποιος έχει ομάδα, κάποιος θα αποδεσμευτεί, θα δούμε», δήλωσε ο Έλληνας .

Διαβάστε ακόμη...