Στη Θεσσαλονίκη η επόμενη συνεδρίαση της ΕΠΟ

Από sdna.gr: Το SDNA αποκαλύπτει άλλη μια απόφαση με ιδιαίτερη σημειολογία για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η Θεσσαλονίκη δεν θα φιλοξενήσει μόνο τους αγώνες της Εθνικής...
Πηγή: sdna.gr
Στη Θεσσαλονίκη η επόμενη συνεδρίαση της ΕΠΟ

Στη Θεσσαλονίκη θα γίνει η επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 20/11.

Η απόφαση ελήφθη για συμβολικούς και σημειολογικούς λόγους, αφενός μεν γιατί ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ήταν επί πολλά χρόνια πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, αφετέρου δε επειδή οι συγκεντρώσεις των Ενώσεων που συγκρότησαν την «παράταξη» η οποία κέρδισε τις εκλογές της ομοσπονδίας τον περασμένο Αύγουστο δίνοντας το οριστικό χτύπημα στο «σύστημα» που διαφέντευε το ελληνικό ποδόσφαιρο την τελευταία εικοσαετία, γίνονταν στη Θεσσαλονίκη.

Είναι η πρώτη φορά που ένα εκ των κορυφαίων οργάνων της ομοσπονδίας θα συνεδριάσει στη Θεσσαλονίκη, η οποία έπειτα από χρόνια υποβιβασμού και περιθωριοποίησης, αναμένεται να αναβαθμιστεί με αποφάσεις της νέας διοίκησης της ΕΠΟ, όπως η τέλεση των αγώνων της Εθνικής Ελπίδων στην Τούμπα, η τέλεση αγώνων της Εθνικής Ανδρών στο Καυτατζόγλειο, όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες που έχουν εξαγγελθεί και άλλες.

Δεν αποκλείεται με αφορμή τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, ο πρόεδρος της ΕΠΟ να παραθέσει και την πρώτη συνέντευξη Τύπου.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...