Στο… σπίτι τους με την Εθνική Ελπίδων

Από paok24.com: Η Εθνική Ελπίδων της Ελλάδος υποδέχεται στο γήπεδο της Τούμπας την αντίστοιχη της Κροατίας, στο μεγάλο ντέρμπι του 1ου ομίλου των προκριματικών του Euro U21, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται την πρώτη θέση με 12 βαθμούς, μετά από τέσσερα ματς.
Πηγή: paok24.com
Στο… σπίτι τους με την Εθνική Ελπίδων

Πέρα του βαθμολογικού ενδιαφέροντος, το συγκεκριμένο ματς αποκτά ιδιαίτερο... τόνο και για τέσσερις παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αφού στην αποστολή βρίσκονται ο Ευθύμης Κουλούρης, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ο Δημήτρης Λημνιός και ο Λάζαρος Λάμπρου, που ανήκουν στον ΠΑΟΚ και το απόγευμα της Δευτέρας (13/11 16:30), θα αγωνιστούν στο... σπίτι τους.

Οι νεαροί παίκτες του Δικεφάλου -μάλιστα- απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο το προηγούμενο διάστημα μέσω των social media, ώστε να δώσουν το παρών στο σημερινό ματς και να στηρίξουν τις προσπάθειες των Ελλήνων διεθνών στο ντέρμπι με τους Κροάτες, με την είσοδο στο γήπεδο της Τούμπας να είναι ελεύθερη.

Το ματς θα είναι ιδιαίτερο για τον Ευθύμη Κουλούρη και για έναν ακόμη λόγο, αφού ο επιθετικός του ΠΑΟΚ και αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων, μετράει πέντε γκολ σε τέσσερα ματς και θέλει να σημειώσει και άλλα, για να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στο... τουρνουά, αφού μέχρι τώρα το όνομα του φιγουράρει στην τρίτη θέση...

Διαβάστε ακόμη...