«Με ένα κακό ματς χάσαμε την πρόκριση»

Από sdna.gr: Ο Δημήτρης Πέλκας στάθηκε στο άσχημο ματς που έκανε η Εθνική μας στο Ζάγκρεμπ και κοιτάζει πλέον το νέο στόχο, που είναι η πρόκριση στο Euro.
Πηγή: sdna.gr
«Με ένα κακό ματς χάσαμε την πρόκριση»

Ως αλλαγή πέρασε στο ματς με την Κροατία στο Καραϊσκάκη ο Δημήτρης Πέλκας, με τον άσο του ΠΑΟΚ να αναφέρει μετά το τέλος του αγώνα: «Μας δίνει δύναμη που είναι τόσος κόσμος δίπλα μας. Τα παιδιά έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν. Με ένα κακό ματς χάσαμε την πρόκριση».

Για το τι κέρδισε η ομάδα: «Σίγουρα αυτό που κερδίσαμε ήταν πως από το μηδέν βρεθήκαμε να διεκδικούμε την πρόκριση. Είναι κρίμα που δεν περάσαμε. Υπάρχουν σίγουρα περιθώρια για βελτίωση, να κάτσουμε και να σκεφτούμε την επόμενη μέρα, ώστε να γίνουμε καλύτεροι, ανταγωνιστική και να κάνουμε τα πάντα για να πάμε στην επόμενη διοργάνωση».

Για το τι έφταιξε: «Δεν πιστεύω ότι έφταιξε κάτι. Ήμασταν και λίγο άτυχοι. Δεν είναι εύκολο μια ομάδα που βρίσκεται πολύ χαμήλα να φτάνει τόσο ψηλά μέσα σε δυο χρόνια. Ένα κακό ματς μας άφησε εκτός διοργάνωσης».

Για τη δική του παρουσία: «Προσωπικά για μένα η επιστροφή στην εθνική είναι πάρα πολύ σημαντική. Ακούω τον εθνικό ύμνο και ανατριχιάζω όπως και κάθε διεθνής πρέπει να είναι έτσι. Είτε είναι φιλικό είτε επίσημο θα είμαι πάντα διαθέσιμος. Η Εθνική είναι το πιο σημαντικό πράγμα».

Διαβάστε ακόμη...