Η εξαφάνιση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου

Από metrosport.gr: O λιγοστός χρόνος του Σουριναμέζου μεσοεπιθετικού του Δικεφάλου και η λανθασμένη αξιοποίησή του.
Πηγή: metrosport.gr
Η εξαφάνιση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα και αυτό φαίνεται να «πονάει» τον ΠΑΟΚ.

Ο Σουριναμέζος παίκτης δεν έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στη φετινή χρονιά κάτι που πλήττει τον ΠΑΟΚ σε επίπεδο ανάπτυξης, δημιουργίας και σκοραρίσματος. Ο 29χρονος επιτελικός μέσος έχει μόνο 176 καταγεγραμμένα λεπτά στο πρωτάθλημα, ενώ έχει αγωνιστεί στους 6 από τους συνολικά 10 αγώνες της ομάδας του, ξεκινώντας σαν βασικός μόνο στο παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης της 3η αγωνιστικής. Άλλο ένα σημαντικό στατιστικό είναι το πώς ο Μπίσεσβαρ είναι ο 6ος παίκτης του ρόστερ του δικέφαλου με τα λιγότερα λεπτά συμμετοχής. Μόνο οι Πούγγουρας, Κουλούρης, Κάνιας, Λημνιός και Λεβέκ έχουν λιγότερα καταγεγραμμένα λεπτά.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Μπίσεσβαρ και την περασμένη χρονιά ξεκίνησε στα πρώτα παιχνίδια όντας στον πάγκο. Στη διάρκεια όμως της σεζόν και ιδιαίτερα μετά την 10η αγωνιστική, όταν πλέον είχε φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας και φυσικής κατάστασης, αποτελούσε βασικό γρανάζι της 11αδας του ΠΑΟΚ προσφέροντας μέσα στη χρονιά 7 γκολ και 10 ασσίστ, με τον Ίβιτς να «αναγκάζεται» να παραδεχτεί πως ο Μπίσεσβαρ είναι ένας από τους 3-4 ποιοτικότερους παίκτες του πρωταθλήματος.

Μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν δεν έχει κάποιο καταγεγραμμένο στατιστικό (γκολ-ασσίστ), ενώ είναι έκδηλη και η δυσαρέσκεια του εξ' αιτίας του παραγκωνισμού του κάτι που φάνηκε και από την αψυχολόγητη κόκκινη που δέχτηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Όπως έχουμε αναλύσει και στο παρελθόν ο Ομάρ Ελ Καντουρί μπορεί να είναι τακτικά συνεπής και άρα πολύτιμος για την αγωνιστική προσήλωση που απαιτεί ο Λουτσέσκου, όμως μέχρι στιγμής η απόδοσή του δεν δικαιολογεί τον τόσο μειωμένο χρόνος συμμετοχής του Μπίσεσβαρ. Μάλιστα αμφότεροι οι επιτελικοί μέσοι του ΠΑΟΚ έχουν μείνει στο 0 τόσο σε δημιουργία όσο και σε γκολ.

Πλέον στον ΠΑΟΚ, το θέμα της διαχείρισης του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ χρήζει ιδιαίτερης διαχείρισης, με τις φήμες να φουντώνουν ύστερα και από τις δηλώσεις του Λούμπος Μίχελ στη «Μ».

Διαβάστε ακόμη...