Ενθουσιασμένος ο Ελ Καντουρί (pic)

Από inpaok.com: Η Εθνική Ομάδα του Μαρόκο θα βρεθεί σε τελική φάση Mundial, μετά από μια 20ετια και ο Ομάρ Ελ Καντουρί δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το επίτευγμα των συμπατριωτών του.
Πηγή: inpaok.com
Ενθουσιασμένος ο Ελ Καντουρί (pic)

Ο 27χρονος επιτελικός χαφ του ΠΑΟΚ, μπορεί να γεννήθηκε και να μεγάλωσε στο Βέλγιο, ωστόσο οι γονείς του έχουν καταγωγή από την βορειοαφρικανική χώρα, με τον ίδιο να επιλεγεί να αγωνιστεί με τα χρώματα του Μαρόκο, μετρώντας ως τώρα 27 συμμετοχές και 5 γκολ με το εθνόσημο στο στήθος.

Το βράδυ του Σαββάτου (11/10), οι Μαροκινοί ξεπέρασαν άνετα το εμπόδιο της Ακτής Ελεφαντοστού, κερδίζοντας την εκτός έδρας με 2-0, με το τελικό σκορ να τους δίνει το εισιτήριο για τα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018, στην επιστροφή τους σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά από αυτό της Γαλλίας το 1998.

Η επιτυχία των συμπατριωτών του, δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Ομαρ Ελ Καντουρί, με τον παίκτη του ΠΑΟΚ, να στέλνει το δικό του πανηγυρικό μήνυμα μέσω των Social Media, για την πρόκριση του Μαρόκο στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Να σημειώσουμε πως η τελευταία παρουσία του Μαροκινού άσου των «ασπρόμαυρων» στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, ήταν στις 28 Μαρτίου του 2017...

Δείτε παρακάτω το μήνυμα του Ομάρ Ελ Καντουρί:

Διαβάστε ακόμη...