Τρία σερί εκτός έδρας για ΠΑΟΚ

Από inpaok: Έναν μίνι Γολγοθά καλείται να διαβεί ο ΠΑΟΚ αμέσως μετά το ματς με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, αφού στην συνέχεια ακολουθούν τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις για τον Δικέφαλο.
Πηγή: inpaok.com
Τρία σερί εκτός έδρας για ΠΑΟΚ

Η αρχή θα γίνει από τη Νέα Σμύρνη και το ματς με τον Πανιώνιο για την 12η αγωνιστική της Super League στις 26 Νοεμβρίου, ενώ στις 29 του Ίδιου μήνα ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Αιγινιακό στην Κατερίνη για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο... Γολγοθάς των «ασπρόμαυρων», θα κλείσει με την αναμέτρηση στην Ξάνθη απέναντι στην τοπική ομάδα στις 2 Δεκεμβρίου για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την επιστροφή του ΠΑΟΚ στην έδρα του να γίνεται για την 14η αγωνιστική στις 10 Δεκεμβρίου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι μάλιστα θα είναι και το πρώτο του Δικεφάλου με την παρουσία των οπαδών του στις κερκίδες, αφού στην αναμέτρηση απέναντι στον Ατρόμητο θα εκτίσει την βαριά τιμωρία των επτά αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που του επιβλήθηκε από την περσινή εκτός.

 

Διαβάστε ακόμη...