«Θέλω να το πάρει ο ΠΑΟΚ!»

Από inpaok: Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας και μεταξύ άλλων τόνισε πως ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι φαβορί για να στεφθούν πρωταθλητές, ωστόσο προτιμά και θέλει ο τίτλος να «βαφτεί» ασπρόμαυρος.
Πηγή: inpaok.com
«Θέλω να το πάρει ο ΠΑΟΚ!»

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην επιθετικός του Δικεφάλου και της εθνικής Ελλάδος:

«Θα θέλαμε να δούμε ένα πρωτάθλημα με αλλαγές στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Δεν μπορώ να το μαντέψω αλλά θα έλεγα ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα έδινα ένα αβαντάζ ότι πρωταθλητής φέτος θα είναι ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ και θα ήθελα προσωπικά να το πάρει ο ΠΑΟΚ…»

Σχετικά με το δικό του μέλλον στο ποδόσφαιρο τόνισε:

«Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Θα ήθελα να κάνω κάτι επαγγελματικά, θα ήταν ιδανικό. Δεν μπορώ να γίνω μάντης, μακάρι να προκύψει κάτι. Θεωρώ ότι δεν μου ταιριάζει να γίνω προπονητής, σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ. Τις ακαδημίες θα τις έβλεπα σίγουρα θετικά και γενικά θα μου άρεσε να είμαι γύρω από το ποδόσφαιρο επαγγελματικά. Για τεχνικός διευθυντής είναι ηλεκτρική η καρέκλα, όπως και του προπονητή, οπότε αποφεύγω τις ψηλές θέσεις.»

Αναφορικά με την Εθνική μας ομάδα και τον Μίκαελ Σκίμπε είπε:

«Βλέποντας τι έγινε προηγουμένως, μόνο θετικό πρόσημο μπορεί να βάλεις, αλλά ας περιμένουμε και την Κυριακή το βράδυ το παιχνίδι. Εγώ τρέφω μια ελπίδα και έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε όλοι. Δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα με τις αποτυχίες. Και στο παρελθόν η εθνική πέρασε δύσκολα και στάθηκε όρθια. Ας συζητήσουμε από την Κυριακή και μετά…»

Διαβάστε ακόμη...