Ο τραυματισμός, ο Άρης και τα γενέθλια του γιου μου

Από esake.gr: Ήταν μια περίεργη εβδομάδα για μένα, καθώς δεν αγωνίστηκα στον αγώνα με την Τενερίφη για το Basketball Champions League.
Πηγή: esake.gr
Ο τραυματισμός, ο Άρης και τα γενέθλια του γιου μου

Είναι αρκετά σπάνιο να χάνω ένα παιχνίδι λόγω τραυματισμού και ήταν πολύ δύσκολο να βλέπω τα αδέρφια μου να δίνουν μια μάχη και να μην μπορώ να βοηθήσω. Χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη φτάσαμε κοντά και νομίζω ότι την αξίζαμε, αλλά δεν καταφέραμε να την πάρουμε εξαιτίας κάποιων μικρών λεπτομερειών.

Τώρα έχουμε μπροστά μας μία άλλη μάχη, τον αγώνα με τον Άρη. Έχουμε ήδη παίξει μια φορά απέναντι τους για το Κύπελλο, αλλά το θετικό για εμάς είναι ότι αυτή τη φορά θα παίξουμε στο σπίτι μας μπροστά στον κόσμο μας. Όλα θα είναι διαφορετικά σε σχέση με εκείνο το ματς. Θέλουμε σαν τρελοί να κάνουμε μια νέα αρχή παίρνοντας τη νίκη το Σάββατο. Θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να βγει στο παρκέ η σκληρή δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε.

Πέρα από τα αγωνιστικά, το προηγούμενο Σάββατο ήταν μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για μένα και την οικογένεια μου, καθώς ο γιος μου γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια! Λένε ότι είναι τύχη να γιορτάζει ένα παιδί τα πρώτα του γενέθλια στον τόπο, από όπου... ξεκίνησαν όλα.

Έτσι είμαι πολύ χαρούμενος που τα έφερε έτσι η ζωή να ξεκινήσουν όλα στο Λαύριο και να γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια στη Θεσσαλονίκη. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που έχω μαζί μου την οικογένεια μου στην Ελλάδα. Ο γιος μου και η γυναίκα είναι οι οδηγοί μου στη ζωή, όταν νιώθω ότι χάνομαι με βάζουν πάλι στον σωστό δρόμο...

Διαβάστε ακόμη...