«Να συνεργαστώ ξανά με τον ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Ο μία φορά νταμπλούχος και δυο πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ, Δημήτρης Γκαράς, μίλησε αποκλειστικά στο INPAOK και εξέφρασε τη δική του άποψη για το αν μπορεί ο Δικέφαλος να κατακτήσει φέτος την κούπα του πρωταθλήματος.
Πηγή: inpaok.com
«Να συνεργαστώ ξανά με τον ΠΑΟΚ»

Ακόμα, ο πρώην λίμπερο των «ασπρόμαυρων» και νυν του Παμβοχαϊκού, δήλωσε πως σκέφτεται την επιστροφή του στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ τοποθετήθηκε και για το ερχόμενο ματς της Δευτέρας (13/11) στο PAOK Sports Arena, όπου θα συναντήσει παλιούς συμπαίκτες και συνεργάτες του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα;

«Θεωρώ ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα των εκπλήξεων, καθώς κανείς δεν περίμενε ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα τις δυο τελευταίες φορές γιατί μας είχαν συμβεί διάφορα. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα πιο μπροστά, αλλά θα παίξει καθοριστικό ρόλο η είσοδος του Ερνάντο Γκόμεζ, ο οποίος είναι ένα βαρόμετρο για την ομάδα και το θέμα θα είναι αν θα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ώστε να βοηθήσει όσο χρειάζεται για να επιτευχθούν οι στόχοι. Από κει και πέρα θα γίνουν σίγουρα δυνατές «μάχες» και όποιος βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση θα κατακτήσει στο τέλος το πρωτάθλημα».

Ποια είναι τα συναισθήματά του που θα αντιμετωπίσεις την ομάδα με την οποία κατέκτησες τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας;

«Είναι λίγο μπερδεμένα τα συναισθήματα. Βέβαια, όταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο και σφυρίζει ο διαιτητής ξεχνάς τα πάντα και κοιτάς να κάνεις καλύτερα τη δουλειά σου. Θα συναντήσω παλιούς φίλους και συμπαίκτες που ζήσαμε μεγάλες στιγμές μαζί, αλλά όπως προείπα όλα αυτά ξεχνιούνται μόλις μπεις στο γήπεδο. Στόχος μας θα είναι να παίξουμε ένα καλό βόλεϊ, να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να δούμε το αποτέλεσμα θα έρθει».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι με τον Παμβοχαϊκό;

«Πολλή δουλειά και πολλές προπονήσεις, ώστε να βελτιωθώ προσωπικά. Εύχομαι να πάει καλά η ομάδα κα στοχεύουμε να μπούμε στην τετράδα του πρωταθλήματος. Αποτελούμαστε από νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες που αν βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο όσα δουλεύουμε στην προπόνηση θα έχουμε μια καλή πορεία».

Η γνώση σου για τον νέο τεχνικό του ΠΑΟΚ, Ντάνιελ Ρίτσι;

«Προσωπικά δεν τον γνωρίζω, αλλά έχει πολλές περγαμηνές με κατακτήσεις τίτλων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Πιστεύω θα σταθεροποιήσει αρκετά την ομάδα, ώστε να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Σε ενδεχόμενη πρόταση του ΠΑΟΚ θα σκεφτόσουν την επιστροφή σου;

«Εννοείται αυτό. Όταν φεύγεις από μία ομάδα επιτυχημένος τρεις συνεχόμενες χρονιές όλα είναι θετικά μέσα στο μυαλό σου. Εγώ εύχομαι να έρθουμε ξανά σε μια συνεργασία με τον ΠΑΟΚ. Το θέλαμε και φέτος, αλλά δεν έγινε εφικτό. Πάντα θέλω να βρίσκομαι σε ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους. Ο κάθε αθλητής νομίζω το θέλει αυτό και θα περιμένω σίγουρα να δω την εξέλιξη και τις βλέψεις που θα έχει η ομάδα για να δούμε αν θα έρθουμε ξανά σε συζητήσεις».

Διαβάστε ακόμη...