Επιστροφή με... φουλ πρόγραμμα

Από paok24.com:Το Σαββατοκύριακο αυτό δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων, ωστόσο από την επόμενη εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ ξεκινάει μία σειρά απαιτητικών αγώνων.
Πηγή: paok24.com
Επιστροφή με... φουλ πρόγραμμα

Η αρχή θα γίνει την Δευτέρα (20/11), με τον "Δικέφαλο" να υποδέχεται τον Ατρόμητο στην Τούμπα, στο τελευταίο παιχνίδι που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, ολοκληρώνοντας την τιμωρία του.

Στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ θα δώσει δύο εκτός έδρας παιχνίδια, κόντρα σε Πανιώνιο και Ξάνθη αντίστοιχα, με το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου να καλείται να δείξει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια μακριά από την Τούμπα, προκειμένου να... σπάσει το ρόδι εκτός έδρας.

Σειρά έχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο θα ανοίξουν οι θύρες της Τούμπας, ενώ το πρόγραμμα κλείνει στην Κρήτη, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Πλατανιά, πριν τη διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

20/11 (19:30) ΠΑΟΚ-Ατρόμητος
26/11 (15:00) Πανιώνιος-ΠΑΟΚ
2/12 (17:15) Ξάνθη-ΠΑΟΚ
10/12 (19:30) ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
16/12 (19:30) Πλατανιάς-ΠΑΟΚ

*Μέσα στον Δεκέμβρη, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει και τον Αιγινιακό στην 3η αγωνιστική του Κυπέλλου, με τις ακριβείς ημερομηνίες να μην έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Διαβάστε ακόμη...