Παραμένουν οι περιοριστικοί όροι στον Μαρινάκη

Απόμ sdna.gr: Η υποχρέωση παρουσίας στο αστυνομικό τμήμα, η απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και η εγγυοδοσία των 200.000 ευρώ, παραμένουν για τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως έχουν.
Πηγή: sdna.gr
Παραμένουν οι περιοριστικοί όροι στον Μαρινάκη

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών με το οποίο 28 πρόσωπα του ελληνικού ποδοσφαίρου παραπέμπονται σε δίκη για σύσταση συμμορίας και αλλοίωση αποτελέσματος αγώνων, οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον Βαγγέλη Μαρινάκη από τότε που του απαγγέλθηκαν κατηγορίες από τον ανακριτή, διατηρούνται ως έχουν.

Ειδικότερα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξακολουθεί να έχει την υποχρέωση να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μία φορά το μήνα και να μην του επιτρέπεται η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο. Επίσης, για τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού διατηρείται και η εγγυοδοσία των 200.000 ευρώ.

Παράλληλα, το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε την πρόταση του εισαγγελέα Σταμάτη Δασκαλόπουλου, ο οποίος είχε ζητήσει την προσωρινή κράτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη για παραβίαση του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Γενικότερα, όλοι οι περιοριστικοί όροι που είχαν εξ αρχής επιβληθεί στους περισσότερους κατηγορούμενους, διατηρούνται ως έχουν. Κατά περίπτωση, πρόκειται για εγγυοδοσία, απαγόρευση εξόδου από την χώρα, απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και απαγόρευση ορισμού σε αγώνες (για τους διαιτητές).

Αίτηση άρσης περιοριστικών όρων είχαν υποβάλει οι Άρης Σταθόπουλος και Γιώργος Δούρος, ενώ αντικατάσταση περιοριστικών όρων είχαν αιτηθεί οι ποδοσφαιριστές Αμαραντίδης και Μπάρμπας. Όλα τα αιτήματα απορρίφθηκαν.

Διαβάστε ακόμη...