«Σπουδαίος σύλλογος ο ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: ΠΑΟΚ και Γεντίστβο Τούζλα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους το Σάββατο 11/11 στις 16:00 στη Μίκρα για Challenge Cup στις γυναίκες.
Πηγή: paok24.com
«Σπουδαίος σύλλογος ο ΠΑΟΚ»

Οι άνθρωποι της ομάδας από τη Βοσνία γνωρίζουν, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις τους, για την σπουδαιότητα του συλλόγου του ΠΑΟΚ, ενώ όσον αφορά την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, όπως υπογραμμίζουν έρχονται στη Θεσσαλονίκη με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει και του επαναληπτικού.

Ο προπονητής της Γεντίστβο Τούζλα δήλωσε σχετικά: "Ο αντίπαλός μας είναι κομμάτι ενός σπουδαίου συλλόγου όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε πως έχουν αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ τους φέτος. Υπάρχουν τρεις Σκοπιανές αθλήτριες, συμπεριλαμβανομένης της Μαρίγια Νίκολιτς, μία Ρουμάνα (σ.σ. Τσιομπάνου) και μία Δανή (σ.σ. Τζούρισιτς) και έτσι υπάρχουν λίγες γηγενείς παίκτριες. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στην έδρα μας".

Η ομάδα της Βοσνίας θα ξεκινήσει το ταξίδι της προς τη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη, χωρίς δύο σημαντικές αθλήτριες τη Σέιλα Κάραριτς, που είναι τιμωρημένη και την Αντριάνα Νταμιάνοβιτς, η οποία δεν θα βρίσκεται στην αποστολή λόγω ενός οικογενειακού θέματος.

Διαβάστε ακόμη...