«Θα έρθει η ώρα του ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Ο Γιώργος Κούδας έβαλε και πάλι τη φανέλα της Εθνικής με το νούμερο «10» σε ένα φιλανθρωπικό φιλικό που έγινε χθες (7/11) στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Πανοράματος, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τις ανάγκες των συσσιτίων της εκκλησίας.
Πηγή: inpaok.com
«Θα έρθει η ώρα του ΠΑΟΚ»

Παράλληλα τιμήθηκε στον αγώνα με τον οποίο το Γ΄ Σώμα Στρατού και τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, που εγκαινίασαν μια πολυεπίπεδη συνεργασία, η οποία περιλαμβάνει πλήθος ποιοτικών εκπαιδευτικών, πολιτιστικών και κοινωνικών δράσεων.

 

Ο «Μεγαλέξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου, φορώντας τη φανέλα της Εθνικής με το νούμερο «10», έκανε τη σέντρα μεταξύ των ομάδων που αποτελούνταν από έφεδρους του Γ’ Σώματος Στρατού και αιρετά στελέχη και υπάλληλους του δήμου.

 

«Είναι μεγάλες στιγμές αυτές. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που έπαιζα κι εγώ μπάλα, αλλά πάντα παραμένει μεγάλη τιμή να με καλούν σε τέτοιες εκδηλώσεις, γιατί στις σύγχρονες εποχές ορισμένες έννοιες και αξίες έχουν μηδενιστεί. Αυτό το παιχνίδι έγινε για πολύ καλό σκοπό, καθώς μαζί τιμάμε αυτά τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Ευχαριστώ πολύ και τον στρατηγό, και τον δήμαρχο για την τιμή που μου έκαναν», τόνισε ο Γιώργος Κούδας στην «Arena Press».

Όσο για τον σημερινό ΠΑΟΚ και την αδυναμία του να κερδίσει φέτος εκτός έδρας, ειδικά στα ντέρμπι είπε: «Ίσως δεν είναι ακόμη η ώρα του ΠΑΟΚ για κάποια πράγματα. Θα κερδίσουμε και εκεί, όταν θα έρθει η ώρα. Ο κόσμος περιμένει να ακούσει από τους πραγματικούς συντελεστές, από τους πρωταγωνιστές όσα γίνονται μέσα στο γήπεδο. Από μένα τι να ακούσει; Ότι θα μπω μέσα να αλλάξω την εικόνα του ΠΑΟΚ; Σαφώς δε γίνεται κάτι τέτοιο…»

Διαβάστε ακόμη...