«Θα ασκηθεί αναίρεση για το κακούργημα της εγκληματικής που παρελήφθη»

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και σχολίασε το βούλευμα του συμβουλίου εφετών και την παραπομπή σε δίκη του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Πηγή: metrosport.gr
«Θα ασκηθεί αναίρεση για το κακούργημα της εγκληματικής που παρελήφθη»

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως, σύμφωνα με πληροφορίες του, η εισαγγελία του Αρείου Πάγου θα ασκήσει αναίρεση για να επανέλθει το αδίκημα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη στάση του Κωνσταντίνου Σταμαδιάνου, ο οποίος μειοψήφισε: «Έπρεπε να αυτοεξαιρεθεί ο Σταμαδιάνος και οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι θα περάσει από πειθαρχικό γιατί σε 28 κατηγορουμένους δεν βρήκε τίποτα. Δεν μπορεί δύο δικαστές να βρίσκουν αδικήματα και αυτός να μη βρίσκει κανένα; Είναι ηλίου φαεινότερο ότι κάτι συμβαίνει».

Για το δικαίωμα της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου να ασκήσει αναίρεση: «Θα υπάρξει αναίρεση από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τα κακουργήματα που παρελήφθησαν. Μιλώ για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Το κακούργημα αυτό παρελήφθη και θα επανεξεταστεί. Γενικότερα η όλη απόφαση ήταν περίεργη σε σχέση με το πρώτο βούλευμα που είχε εκδοθεί».

Για το αν θα αποδοθεί η δικαιοσύνη: «Η νομική επιστήμη δεν αναγνωρίζει περί δικαίου αίσθημα αλλά περί δικαίου συνείδηση. Την περί δικαίου συνείδηση επικαλούμαι διότι αυτό που συμβαίνει με τα αδικήματα για το ποδόσφαιρο είναι πολύ μικρό σε σχέση με τη μπόρα που έρχεται σχετικά με το Νοοr 1».

Διαβάστε ακόμη...