«Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με υποβιβασμό»

Από paokrevolution.net: Τον γύρο της Ευρώπης έχει αρχίσει να κάνει η είδηση της παραπομπής του Βαγγέλη Μαρινάκη και 27 ακόμη ατόμων σε δίκη για την υπόθεση διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πηγή: paokrevolution.net
«Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με υποβιβασμό»

Δύο μεγάλες εφημερίδες σε Ισπανία και Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με υποβιβασμό μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών.

Η ηλεκτρονική έκδοση της μαδριλένικης AS έχει τον εξής τίτλο: «Σκάνδαλο στην Ελλάδα! Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με υποβιβασμό».

Στο κείμενο της ισπανικής εφημερίδας αναφέρεται ότι «ο Ολυμπιακός μπορεί να καταλήξει στη δεύτερη κατηγορία ή και ακόμη πιο κάτω εξ αιτίας του σκανδάλου των στημένων αγώνων. Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατηγορείται για στήσιμο δύο ποδοσφαιρικών αγώνων, το Ολυμπιακός - Βέροια τον Ιανουάριο του 2013 και το Ολυμπιακός - Ατρόμητος τον Φεβρουάριο του 2015».

Στην Πορτογαλία, η A Bola τονίζει: «Ξέσπασε σκάνδαλο στην Ελλάδα! Ολυμπιακός κινδυνεύει με υποβιβασμό» και το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, κατηγορείται από την ελληνική δικαιοσύνη για συμμετοχή σε ένα σχήμα που έστηνε παιχνίδια και ο ιστορικός αθηναϊκός σύλλογος κινδυνεύει με υποβιβασμό στις μικρές κατηγορίες. Τα παιχνίδια που βρίσκονται στο στόχαστρο είναι το ματς με τη Βέροια τον Ιανουάριο του 2013 και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο τον Φεβρουάριο του 2015, ενώ μαζί με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, υπάρχουν άλλα 27 άτομα που κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα».

Διαβάστε ακόμη...