«Σπουδαίος προπονητής ο Ρίτσι»

Από inpaok.com:Για την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Παναχαϊκή, για τον Ντάνιελ Ρίτσι, αλλά και για το θέμα που δημιουργήθηκε με τους ξένους αθλητές, μίλησε ο ακραίος του ΠΑΟΚ, Σωτήρης Σωτηρίου στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4» και την εκπομπή «Φουλ επίθεση».
Πηγή: inpaok.com
«Σπουδαίος προπονητής ο Ρίτσι»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, η Παναχαϊκή ήταν ανταγωνιστική όπου μας πίεσε αρκετά. Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτά που ζήτησε ο κόουτς, πήραμε την καθαρή νίκη η οποία ήταν σημαντική για την ψυχολογία μας. Χρειαζόμαστε χρόνο ακόμα ως ομάδα».

Για τον Ντανιέλε Ρίτσι: «Είναι λογικό να μην μας γνωρίζει όπως και εμείς, χρειάζεται λίγο χρόνος. Ωστόσο, μέχρι τώρα η συνεργασία μας είναι τέλεια γιατί δουλεύουμε πολύ καλά, είναι και σαν άνθρωπος πολύ καλός. Στη συνέχεια θα φανεί περισσότερο η δουλειά του. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής με τεράστια καριέρα, βοηθάει στην ψυχολογία και βγάζει το 100% από τους παίκτες».

Για την παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στην Πάτρα: «Σίγουρα ο κόσμος μας βοήθησε. Όπου και αν παίζουμε, ο κόσμος μας δίνει τεράστια δύναμη, ώστε να τα καταφέρουμε, τους ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας παντού. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και τους θέλουμε μαζί μας».

Για το ποια θεωρεί δύσκολα παιχνίδια: «Έτσι όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλός μας και είναι πάντα δύσκολα τα ματς. Σε όλους τους αγώνες πρέπει να είμαστε σοβαροί, ώστε να παίρνουμε αυτό που πρέπει. Σε κανένα παιχνίδι δεν πρέπει να είμαστε χαλαροί».

Για το αν πιστεύει ότι μόνο ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα παλέψουν για τον τίτλο: «Από ό,τι έχω δει μέχρι στιγμής ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι τρία σκαλιά πιο πάνω από τον καθένα με διαφορά. Πέρυσι υπήρχαν κάποιες ομάδες οι οποίες μπορούσαν να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο. Μέχρι στιγμής δεν το έχουν αποδείξει, καθώς είναι ακόμα νωρίς».

Για το θέμα των ξένων αθλητών: «Δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες. Σαφώς μας ενόχλησε όλο αυτό που έγινε, αλλά ό,τι και να λέγαμε εμείς δεν θα γινόταν κάτι. Ήταν αρνητική κίνηση που θεσπίστηκε την τελευταία στιγμή, ενώ όσοι περισσότεροι ξένοι παίκτες τόσο χειρότερο για τους Έλληνες αθλητές».

Διαβάστε ακόμη...