«Το παραπάνω βήμα»

Απο e-handball.gr : Το δικό της κάλεσμα ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα έκανε μέσα από την εφημερίδα FORZA η αρχηγός του ΠΑΟΚ Μυρτώ Νούλα, όπου παράλληλα αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα καταπληκτική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.
Πηγή: e-handball.gr
«Το παραπάνω βήμα»

Σε ρυθμούς Γενίνστβο Τούζλα για τους «32» του Challenge Cup κινούνται στο στρατόπεδο της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, με την αρχηγό Μυρτώ Νούλα, να δίνει το δικό της στίγμα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει καταφέρει να μπει πάρα πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα, όπου μετράει το «3 στα 3» έχοντας κερδίσει σχετικά εύκολα και το ντέρμπι επί της Νέας Ιωνίας.

Από την πλευρά της η Μυρτώ Νούλα, σημείωσε ότι: «Τελειώσαμε έναν δύσκολο κύκλο αγώνων όπως ακριβώς θέλαμε, ενώ στο ντέρμπι καταφέραμε να κερδίσουμε αρκετά εύκολα. Είμαστε όλες ευχαριστημένες από την απόδοση μας, ωστόσο δεν επαναπαυόμαστε. Η δουλειά μας πρέπει από εδώ και πέρα να είναι μεγαλύτερη, ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στο μεγάλο μας στόχο. Το πρωτάθλημα έχει μεγάλο δρόμο, οπότε το κεφάλι χαμηλά και μόνο δουλειά!».

Σχετικά με την πρώτη αναμέτρηση επί της Γενίστβο Τούζλα που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου στη Μίκρα (16:00), σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ σαν σύλλογος πρέπει να είναι πάντα στην Ευρώπη. Είμαστε χαρούμενες με την απόφαση της διοίκησης να επιστρέψει το τμήμα και πάλι σε αυτά τα μεγάλα παιχνίδια. Θεωρητικά ο αντίπαλος είναι στα μέτρα μας, πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη αλλά και να καταφέρουμε να πάρουμε ένα καλό σκορ ενόψει και της ρεβάνς. Θα πρέπει να μπούμε με σοβαρότητα στο παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε από την αρχή τον ρυθμό μας».

Παράλληλα η έμπειρη αθλήτρια έκανε το δικό της κάλεσμα στον κόσμο όπου σημείωσε ότι: «Ο κόσμος για εμάς δεν είναι ο 8ος παίκτης αλλά ο 1ος! Όλοι γνωρίζουν πως όταν ο κόσμος είναι στο γήπεδο, η ομάδα αποδίδει πάντα στα μέγιστα. Τους περιμένουμε στην Μίκρα ώστε να μας ωθήσουν με τον παλμό τους στην ευρωπαϊκή νίκη επί της Γενίνστβο Τούζλα».

Διαβάστε ακόμη...