«Έπρεπε να γίνει η αλλαγή»

Απο paok24.com : Ο Γιάννης Παντακίδης φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό PAOK24 και μίλησε για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή, την έλευση του Ντανιέλε Ρίτσι ενώ χαρακτήρισε επιτακτική την ανάγκη της αλλαγής προπονητή επί Χόρχε Ελγκέτα.
Πηγή: paok24.com
«Έπρεπε να γίνει η αλλαγή»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον Ντανιέλε Ρίτσι: Με τον κόουτς δουλεύουμε τις τελευταίες 3-4 μέρες και ο ίδιος προσπαθεί να μάθει κάθε παίκτη, πως ανταποκρίνεται μέσα στους αγώνες και εμείς προσπαθούμε να τον μάθουμε καλά.

Ο συγκεκριμένος προπονητής προσπαθεί να δουλεύει όσο πιο σκληρά γίνεται και μιλάει με τον καθένα από εμας προσωπικά, για να του πει τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο.

Είναι θέμα χρόνου η ομάδα να γνωριστεί καλύτερα και να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό στα παιχνίδια.

Για το ματς με την Παναχαϊκή: Σίγουρα σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζουμε δυνατά για να το κάνουμε εύκολο. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο, πιστεύω ότι όλα θα είναι πιο εύκολα για εμάς.

Όπου και αν παίζουμε, αν έχει την δυνατότητα να έρθει ο κόσμος, θα έρθει. Πιστεύω και στην Αθήνα, αν μπορούσαν να έρθουν, θα είναι πάντα δίπλα μας.

Η ομάδα βρίσκεται σε ένα καλό στάδιο ετοιμότητας, σίγουρα έχει πολλά να δώσει. Τόσο καιρό η ομάδα δούλευε με άλλον προπονητή. Τώρα η ομάδα με τον κ. Ρίτσι θα βρει τον εαυτό της. Πιστεύω την επόμενη αγωνιστική, την Δευτέρα, θα παρουσιαστούμε καλύτεροι.

Για την απομάκρυνση του Χόρχε Ελγκέτα: Το να αλλάζουν οι προπονητές είναι δύσκολο για τους παίκτες. Η αλλαγή έπρεπε να γίνει και έπρεπε να γίνει για να μην χάσει χρόνο η ομάδα. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά γενικώς έπρεπε να γίνει αλλαγή, για να πάρει και η ομάδα τα πάνω της.

Όταν βρίσκεσαι στον ΠΑΟΚ, κάνεις πρωταθλητισμό και κάθε ήττα για εμάς θεωρείται αποτυχία, ειδικά όταν χάνουμε από μια ομάδα όπως η Αλεξανδρούπολη, χωρίς να θέλω να την υποτιμήσω.

Για το πρωτάθλημα της Volley League: Περιμένω ένα καλό πρωτάθλημα. Για εμένα προσωπικά θα ξεχωρίσουν τέσσερις ομάδες. Ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, η Σύρος και ο Παμβοχαϊκός.

Όπως έχω πει με σωστή δουλειά και μεγάλη υπομονή θα κάνουμε την δουλειά μας και θα βρεθούμε στον τελικό του πρωταθλήματος. Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα, το σημαντικό είναι τα play off και πρώτος να τερματίσεις και τέταρτος να τερματίσεις, έχουμε δείξει ότι αν έχουμε υπομονή καταφέρνουμε πολλά.

Για την συζήτηση με τους ξένους: Σίγουρα υπήρχε έντονη συζήτηση. Πέρασε αυτό που ήθελαν, το θέμα είναι ότι κάνουν κακό σε εμάς τους Έλληνες αθλητές γιατί εμείς αύριο - μεθαύριο θα παίξουμε στην Εθνική ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...