Λύμουρα: “Δεν έχουμε άγχος”

Από novasports.gr: Η Λολίτα Λύμουρα υπογράμμισε πως η εθνική γυναικών δεν έχει άγχος για τους αγώνες με την Πορτογαλία και τη Μεγάλη Βρετανία. Η Ελληνίδα παίκτρια τόνισε πως στόχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι η πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Πηγή: novasports.gr
Λύμουρα: “Δεν έχουμε άγχος”

Αρχικά, η Λύμουρα δήλωσε: "Είναι μεγάλη μας χαρά που είμαστε και πάλι με την Εθνική και ξυπνούν οι ευχάριστες στιγμές που ζήσαμε όλα τα κορίτσια και το υπόλοιπο τιμ το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει άγχος. Θέλουμε να περάσουμε στα προκριματικά, να βρεθούμε ξανά σε μια τελική φάση Ευρωμπάσκετ και να αφήσουμε μια μεγάλη κληρονομιά για την επόμενη γενιά".

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: "Ο κορμός της ομάδας είναι ο ίδιος πάνω από δέκα χρόνια. Το καλό είναι ότι βάζουμε στην Εθνική και νέα κορίτσια όπως για παράδειγμα την Τσινέκε. Δυστυχώς έχουμε τις απώλειες της Κοσμά και της Σταμολάμπρου. Θέλω να τους ευχηθώ περαστικά και είμαστε σίγουρες ότι θα είναι και πάλι μαζί μας το Φεβρουάριο. Η ομάδα δεν αποτελείται μόνο από τα 13 άτομα που έχουμε μαζευτεί, συν τη Χριστινάκη. Είμαστε μια Ομαδα παικτριών που απαρτίζουμε την εθνική. Από εκεί και πέρα με τη βοήθεια του προπονητικού επιτελείου πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να περάσουμε ".

Τέλος, η Ελληνίδα παίκτρια ζήτησε τη βοήθεια των Ελλήνων φιλάθλων: "Ευελπιστούμε να γεμίσει το γήπεδο και να έρθουν οι φίλαθλοι να μας δουν. Θα είναι ο έκτος παίκτης για εμάς".

Διαβάστε ακόμη...