Ο Ιβάν μαζί με τον Πούτιν

Από inpaok.com: Ο Ιβάν Σαββίδης έλαβε μέρος στη δεξίωση με την ευκαιρία της Ημέρας Εθνικής Ενότητας στη Ρωσία.
Πηγή: inpaok.com
Ο Ιβάν μαζί με τον Πούτιν

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης στο Μεγάλο Ανάκτορο του Κρεμλίνου ο Βλαντιμίρ Πούτιν συνεχάρη τον ρωσικό λαό επ' ευκαιρία της γιορτής και απένειμε σε ξένους πολίτες το Βραβείο του Προέδρου για τη συμβολή στην εδραίωση της ενότητας του ρωσικού έθνους, καθώς και το Παράσημο Φιλίας για τα εξαιρετικά έργα τους στην ενίσχυση της ειρήνης και της αλληλεγγύης μεταξύ των λαών.

Το Βραβείο του Προέδρου για τη συμβολή στην εδραίωση της ενότητας του ρωσικού έθνους καθιερώθηκε το 2016 και απονέμεται για δραστηριότητες που αποσκοπούν στη συσπείρωση του πολυεθνικού λαού της Ρωσίας και στην εναρμόνιση των διακρατικών σχέσεων.

Ο αρχηγός του κράτους επίσης απένειμε το Παράσημο Φιλίας σε μερικούς ξένους πολίτες για τα εξαιρετικά τους έργα για την ενίσχυση της ειρήνης, της φιλίας και της αλληλεγγύης μεταξύ των λαών, καθώς και τη διατήρηση και τη διάδοση της ρωσικής γλώσσας και του πολιτισμού στο εξωτερικό.

«Θέλω να πω, πως είναι σαφές, ότι σε αυτήν την αίθουσα εδώ, στο Κρεμλίνο, συγκεντρώθηκαν σήμερα οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν ιδιαίτερα συναισθήματα και αγάπη προς τη χώρα μας, προς το ρωσικό πολιτισμό, γλώσσα και ιστορία.

Σας ευχαριστώ όλους για μια τόσο ευαίσθητη στάση απέναντι στη Ρωσία», δήλωσε ο Πούτιν στο τέλος της τελετής, και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχηθώ σε όλους εσάς και όλους τους πολίτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας χρόνια πολλά επ' ευκαιρία της Ημέρας Εθνικής Ενότητας».

Διαβάστε ακόμη...