Χωρίς διπλό σε ντέρμπι πρωταθλήματος για 3 χρόνια!

Από sdna.gr: Από το 1-2 στο Καραϊσκάκη το '14 έχει να πανηγυρίσει ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στους τρεις «μεγάλους» της Αθήνας.
Πηγή: sdna.gr
Χωρίς διπλό σε ντέρμπι πρωταθλήματος για 3 χρόνια!

Σε ακόμα μία έξοδό τους οι Θεσσαλονικείς φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, αφού έφυγαν με... σκυμμένο κεφάλι από το ΟΑΚΑ, χάνοντας με 1-0 από την ΑΕΚ. Ακόμη ένα εκτός έδρας ντέρμπι πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια που ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρνει να νικήσει, συμπληρώνοντας αισίως σχεδόν μία τριετία από το τελευταίο του διπλό. Αυτό είχε έρθει επί του Ολυμπιακού στις 3/12/14, όταν οι "ασπρόμαυροι" επικράτησαν με 2-1 στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού και ξέφευγαν στο +5 στην κορυφή.

Επειτα ο Δικέφαλος του Βορρά σε τρεις επισκέψεις του στο φαληρικό γήπεδο μέτρησε ισάριθμες ήττες με 1-0, 2-1 και 1-0 αντίστοιχα. Στα εκτός έδρας ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό έχει επίσης αρνητικό ρεκόρ, αφού μετράει τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες σε πέντε ματς κανονικής διάρκειας και πλέι οφ, ενώ υπάρχει και εκείνο που διακόπηκε τον περασμένο Μάιο και τελικά κατοχυρώθηκε υπέρ του με 0-3.

Όσο για τα εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν νίκησε, αλλά δεν κατάφερε καν να σκοράρει. Συγκεκριμένα έχει τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία με απολογισμό τερμάτων 0-6.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...