Στο ακουστικό για απαντήσεις

Από metrosport.gr: Δυο σούτινγκ γκαρντ, ένας εκ των οποίων αγωνίζεται σε άλλο πρωτάθλημα, προσέγγισε ο ΠΑΟΚ που ψάχνει παίκτη που να του δίνει σταθερά 10-15 πόντους
Πηγή: metrosport.gr
Στο ακουστικό για απαντήσεις

Η διακοπή του Πρωταθλήματος ήταν μια καλή συγκυρία για πολλούς λόγους όμως ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος του ΠΑΟΚ που θέλει παίκτη για να τον βοηθήσει τουλάχιστον στο ντέρμπι με τον Άρη.

Στο «παλατάκι» αποφάσισαν να αλλάξουν ρότα αναζητώντας έναν σούτινγκ γκαρντ που θα μπορεί να επωμιστεί τον ρόλο του ηγέτη, όχι μόνο παίρνοντας την ομάδα στις πλάτες του όποτε απαιτείται αλλά και εμπνέοντας τους υπόλοιπους. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» ο Δικέφαλος έχει καταθέσει προσφορά σε δύο παίκτες, ένας εκ των οποίων μάλιστα αγωνίζεται σε άλλο Πρωτάθλημα αλλά μπορεί να αποδεσμευτεί και να έρθει.

Τι ψάχνει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου; Έναν παίκτη που πέραν των ηγετικών χαρακτηριστικών του, θα είναι σε θέση να προσφέρει σε σταθερή βάση 10-15 πόντους στην επίθεση και που στην καλή του μέρα θα φτάνει ακόμη πιο ψηλά. Ένα από τα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί, είναι η αδυναμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των παικτών του ΠΑΟΚ να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο, να βγει μπροστά όταν το απαιτούν οι περιστάσεις. Στο «παλατάκι» θεωρούν ότι δεν το έκανε αυτό ο Ντίλαρντ και γι' αυτό ψάχνουν έναν τέτοιο παίκτη. Όχι πως είναι εύκολο να τον βρουν, ειδικά σε αυτήν την περίοδο στην αρχή δηλαδή της σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...