Εβδομάδα με δράση στο Παλατάκι

Από paok24.com: Μετά από τρεις σερί εκτός έδρας αναμετρήσεις για πρωτάθλημα και Ευρώπη, η αγωνιστική δράση για τον ΠΑΟΚ επιστρέφει στο Παλατάκι με αγώνες «φωτιά».
Πηγή: paok24.com
Εβδομάδα με δράση στο Παλατάκι

Το ματς με την Κύμη στις 21 Οκτωβρίου ήταν το τελευταίο στο PAOK Sports Arena, ενώ ακολούθησαν η νίκη επί της Ορλαντίνα στη Σικελία και οι ήττες από Τρίκαλα και Σαλόν στη Γαλλία.

Πλέον, ο Δικέφαλος προετοιμάζεται για τον αγώνα με την Τενερίφη την ερχόμενη Τετάρτη (8/11), με στόχο τη δεύτερη νίκη στο Basketball Champions League και τρίτη συνολικά, μετά από ένα… εφιαλτικό ξεκίνημα με 7 ήττες σε 9 επίσημες αναμετρήσεις.

Από το πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» ξεχωρίζει το ντέρμπι με τον Άρη το Σάββατο (11/11), επομένως η εβδομάδα που ξεκινάει, είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Το θετικό είναι πως ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος προπονείται κανονικά εδώ και δύο ημέρες, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι πιθανότητες να είναι για πρώτη φορά διάθεσιμος στον αγώνα με τους Ισπανούς, ενώ τη Δευτέρα (6/11) αναμένονται νεότερα και για την κατάσταση του Ουσμάν Κρουμπάλι, που συνεχίζει πρόγραμμα αποθεραπείας.

Διαβάστε ακόμη...