«Μπήκαμε σε νέα φιλοσοφία»

Από paok24.com: Για την προσεχή αναμέτρηση της Δευτέρας κόντρα στην Παναχαϊκή στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Volley League, μίλησε στο PAOK24 ο Νικόλας Παπαγγελόπουλος.
Πηγή: paok24.com
«Μπήκαμε σε νέα φιλοσοφία»

Ο έμπειρος κεντρικός στάθηκε μεταξύ άλλων στην αλλαγή που υπήρξε στο πάγκο της ομάδας, ενώ τόνισε πως στόχος είναι η καθαρή νίκη επί της Παναχαϊκής.

«Αυτή είναι μια εβδομάδα αλλαγής για εμάς, με την έλευση του νέου τεχνικού μπήκαμε σε νέα φιλοσοφία. Είναι αρκετά απαιτητικά τα πράγματα, γίνεται σωστή προπόνηση πάνω σε στοιχεία είτε ομαδικά είτε ατομικά, τα οποία δεν είχαμε δουλέψει. Προσπαθούμε να είμαστε πάνω στην φιλοσοφία που θέλει ο νέος κόουτς, είμαστε ευχαριστημένοι από τις προπονήσεις που κάναμε μέχρι τώρα» σχολίασε αρχικά για την έλευση του Ντανιέλε Ρίτσι.

Ερωτηθείς για την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή: «Είναι μια δύσκολη έδρα. Δείξαμε στο ματς με την Κηφισιά ότι αφήσαμε πίσω την κακή παρένθεση με τον αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ και θέλουμε πλέον να συνεχίσουμε το ίδιο θετικά. Θα πρέπει αυτό να το επιβεβαιώσουμε σε μια δύσκολη έδρα και να καταφέρουμε να πάρουμε την καθαρή νίκη.

Δεν ξέρω αν θα προλάβουμε να βγάλουμε αυτά που δουλέψαμε με τον κόουτς σε αυτό το ματς, σίγουρα όμως θα έρθουν όλα αυτά στην πορεία. Υπάρχει αρκετή όρεξη από όλα τα παιδιά στην ομάδα, η έλευση του νέου προπονητή μας έχει δώσει άλλο αέρα, χτίζουμε πάνω στην εμπιστοσύνη. Θέλουμε να δείξουμε πράγματα, γίνεται αρκετή δουλειά η οποία θα αποφέρει καρπούς στη συνέχεια».

Διαβάστε ακόμη...