Σε αναζήτηση παίκτη-σκόρερ

Από inpaok.com: Η προβληματική εικόνα του ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με τα άσχημα αποτελέσματα στο ξεκίνημα της χρονιάς (7 ήττες σε 9 αγώνες), οδήγησαν τους ανθρώπους της ομάδας στην απόφαση να προχωρήσουν σε αλλαγές.
Πηγή: inpaok.com
Σε αναζήτηση παίκτη-σκόρερ

Η αρχή έγινε με τη λύση της συνεργασίας με τον Κέβιν Ντίλαρντ, ο οποίος διέψευσε τις προσδοκίες που υπήρχαν, με αποτέλεσμα να αποτελεί παρελθόν...

Έτσι, επιτακτική ανάγκη είναι η ενίσχυση της ομάδας που όχι μόνο θα καλύψει το κενό του 28χρονου Αμερικανού, αλλά θα δώσει στοιχεία που λείπουν στην ομάδα και θα βελτιώσουν άμεσα την εικόνα της.

Με δεδομένο πως ο Δημήτρης Κατσίβελης θα παραμείνει ως το τέλος της χρονιάς, ο Δικέφαλος θα πορευθεί στο «άσσο» με τον 26χρονο γκαρντ, αλλά και τους Αντώνη Κόνιαρη και Απόλλωνα Τσόχλα.

Επομένως, οι «ασπρόμαυροι» αναζητούν παίκτη σκόρερ που θα μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του στα δύσκολα, κάτι για το οποίο αποκτήθηκε ο Ντίλαρντ αλλά δεν τα κατάφερε...

Τέλος, πολύ πιθανό είναι να συνεχιστούν οι κινήσεις και μετά την απόκτηση περιφερειακού, με στόχο την ενίσχυση της φροντ λάιν, η οποία εμφανίζει πολλές αδυναμίες.

Διαβάστε ακόμη...