«Να φύγουν οι σκιές από το πρωτάθλημα»

Aπό thessports.gr: Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για τη Football League και την προσπάθεια αναδιοργάνωσης της.
Πηγή: thessports.gr
«Να φύγουν οι σκιές από το πρωτάθλημα»

Για το πώς μπορεί να γίνει πιο ανταγωνιστική η Football League:

«Έχω την αίσθηση ότι αν συνεχίσουν την καλή δουλειά και φύγουν οι σκιές από το πρωτάθλημα, θα λυθούν όλα. Γίνεται μια προσπάθεια να βοηθηθεί η δεύτερη επαγγελματική κατηγορία. Φέτος πιστεύω ότι θα είναι ανταγωνιστικό, αφού υποβιβάζονται έξι ομάδες. Ακολούθησαν τη συμβουλή μου για μείωση των ομάδων και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Νομίζω ότι αν οι άνθρωποι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου δουν σοβαρότερα την κατάσταση, θα υπάρξει μία συνολικότερη λύση για τη Football League, αλλά είναι νωρίς ακόμα».

Για πιθανούς χορηγούς στο πρωτάθλημα:

«Θα βρεθούν λύσεις. Είμαι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι έχουν μπει οι βάσεις για να γίνει κάτι σωστό. Τώρα, βέβαια, δεν πρέπει να επαναπαυτούμε. Η Πολιτεία δεν μπορεί να κάνει και πολύ περισσότερα πράγματα. Ήταν πεποίθησή μας ότι το σύνολο του ελληνικού αθλητισμού θα πρέπει να φτάνει στον Έλληνα τηλεθεατή και αυτό το πετύχαμε μέσα από τη συνεργασία με την ΕΡΤ. Μέσα από μία τηλεοπτική μετάδοση μπορείς να βρεις και πιο εύκολα χορηγούς».

Για τα προβλήματα που έχουν προκύψει:

«Εάν έχουμε κάποιο πισωγύρισμα εις βάρος της Football League θα είναι, γιατί οι δικές μας παρεμβάσεις είναι περιορισμένες και δεν θα υπάρξουν ξανά, αν υπάρξουν πισωγυρίσματα».

Διαβάστε ακόμη...