Βγάζουν απόφαση για το εμετικό πανό

Απο inpaok.com: Σε νέα απολογία κλήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, για το εμετικό πανό που ανάρτησαν οι οπαδοί του εναντίον του Ιβάν Σαββίδη, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για την 8η αγωνιστική της Super League.
Πηγή: inpaok.com
Βγάζουν απόφαση για το εμετικό πανό

Ο αθλητικός δικαστής, ζήτησε να υπάρξει πιστοποιημένη μετάφραση του περιεχομένου του πανό, κάτι που έγινε με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να βρεθούν ξανά ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της Super League, με την ετυμηγορία αυτή την φορά να αναμένεται να βγει κανονικά.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Super League:

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 03/11/2017 και ώρα 15:30) την παρακάτω ΠΑΕ. Αναλυτικά:

Α/ ΠΑΕ Ολυμπιακός: Κατόπιν εκδόσεως της υπ' αριθμ. 275/31-10-2017 μη οριστικής αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ και την ικανοποίηση των αιτημάτων μας, για τη διενέργεια των διαταχθεισών συναφώς συμπληρωματικών αποδείξεων, σας ενημερώνουμε ότι η επαναλαμβανόμενη συζήτηση ενώπιόν μας για τις πειθαρχικές παραβάσεις, που σας έχουν αποδοθεί με την υπ' αριθμ. πρωτ. 375/25-10-2017 κλήση μας προς απολογία, η οποία στρέφεται σε βάρος σας, προσδιορίσθηκε, κατόπιν συντμήσεως της προθεσμίας κλητεύσεώς σας σε δώδεκα (12) ώρες, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών της Ε.Π.Ο., κατά τη δικάσιμο της 03ης-11-2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:30.

Διαβάστε ακόμη...