"Ο ΠΑΟΚ δυναμώνει, δεν είναι εύκολη υπόθεση το πρωτάθλημα"

Από paok24: Ο Φρανκ Άρνεσεν θυμήθηκε τα... παλιά κι επέστρεψε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας.
Πηγή: paok24.com
"Ο ΠΑΟΚ δυναμώνει, δεν είναι εύκολη υπόθεση το πρωτάθλημα"

Εκεί τον υποδέχθηκαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, με την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ να ανεβάζει και μία σχετική φωτογραφία στο λογαριασμό της στο twitter.

Ο Φρανκ Άρνεσεν μίλησε στο PAOK24 για την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη, την πορεία του ΠΑΟΚ αλλά και τη "μάχη" του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Κ.Άρνεσεν, σας ξαναβλέπουμε στη Θεσσαλονίκη, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να σας υποδέχεται με ένα "ζεστό" μήνυμα, ποιος είναι ο λόγος της επίσκεψης σας εδώ;
Μου είναι πάντα πολύ ευχάριστο να βρίσκομαι εδώ και να συναντώ τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Έκανα ένα ταξίδι - αστραπή για να δω κάποιους φίλους, να τακτοποιήσω κάποιες υποθέσεις και φυσικά να δω... τον ΠΑΟΚ.

Βρεθήκαμε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας νωρίτερα, τι κλίμα εισπράξατε από την ομάδα, από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ;
Υπάρχει ένας ενθουσιασμός στον ΠΑΟΚ. Πέρσι κέρδισαν το Κύπελλο, είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα, βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Βλέπω πως υπάρχει αυτοπεποίθηση στον ΠΑΟΚ, ένα θετικό κλίμα. Έχουν ξεκινήσει πολύ καλά στην "μάχη" του πρωταθλήματος, αν και γνωρίζω πως ο προπονητής ήρθε και ενσωματώθηκε κάπως αργά.

Παρακολουθείτε παιχνίδια του ΠΑΟΚ, γενικώς πως εξελίσσεται το ελληνικό πρωτάθλημα;
Δεν μου είναι πάντα εύκολο να έχω πρόσβαση στα ελληνικά παιχνίδια αλλά φροντίζω να ενημερώνομαι για όλα. Γνωρίζω πως ο Ατρόμητος είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος. Είναι περίεργο, μάλλον για να το θέσω καλύτερα παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον το πρωτάθλημα στην Ελλάδα φέτος.
Μπορώ να πω, πως ο Ατρόμητος θυμίζει την Λέστερ της Πρέμιερ Λιγκ. Είναι ομάδες σφιχτές, δεμένες. Οι νίκες τους δίνουν αυτοπεποίθηση. Σαφώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, Φεβρουάριο - Μάρτιο μπορεί κανείς να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για το που ακριβώς το πάνε οι ομάδες. Ο ΠΑΟΚ δυναμώνει, έχει μια καλή αύρα φέτος, ένα πολύ δυνατό κόσμο από πίσω του. Το πρωτάθλημα δεν είναι εύκολη υπόθεση για κανέναν στην Ελλάδα, αλλά αν είσαι συγκεντρωμένος στο πλάνο σου, όλα μπορούν να συμβούν.

Με τον κ.Σαββίδη διατηρείτε επαφές, τώρα που δεν είστε στον ΠΑΟΚ;
Υπάρχει μια καλή επαφή με αρκετούς στον ΠΑΟΚ, και με τον κ.Μίχελ και με την Μαρία και με τον κ.Σαββίδη. Όλοι γνωρίζουν πως στηρίζει και βρίσκεται δίπλα στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει αλληλοεκτίμηση.

Αν δεν κάνω λάθος, ο Τσίμιροτ ήταν μια δική σας μεταγραφή, πέρσι το καλοκαίρι το όνομα του έπαιξε έντονα στο μεταγραφικό παζάρι, τι βλέπετε φέτος;
Τον ξέρω καλά, τον ήξερα μάλλον πολύ καλά πριν τον φέρω στον ΠΑΟΚ. Και τον Τσίμιροτ και τον Γκάρι Ροντρίγκες που πήρε μεταγραφή στην Γαλατασαράι και πήρε ο ΠΑΟΚ αρκετά χρήματα από την μεταγραφή του. Εξαρτάται κάθε φορά τι θες να κάνεις. Να κρατήσεις έναν ποδοσφαιριστή για να του ανεβάσεις στην πορεία την τιμή ή να τον πουλήσεις την στιγμή που έχεις μια πρόταση; Δεν ξέρω τι θα συμβεί, ξέρω μόνο πως αν παίζουν στον ΠΑΟΚ και τα πάνε καλά, όχι μόνο για τον Τσίμιροτ αλλά και για άλλους, αρκετούς, θα ενδιαφερθούν αρκετές ομάδες.

Κλείνοντας, θα σας ρωτήσω για τον Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος δεν τα κατάφερε στην Ελλάδα αλλά δείχνει καλά δείγματα γραφής στην Τουρκία.
Ο Τούντορ έκανε μια δύσκολη δουλειά στον ΠΑΟΚ. Ήταν μόλις η δεύτερη δουλειά του. Ήταν νέος αλλά πάντα έλεγα πολύ ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος. Ακόμη και όταν απολύθηκε από τον ΠΑΟΚ, απέκτησε εμπειρίες. Είμαι χαρούμενος γι΄αυτόν και την πορεία που πραγματοποιεί στην Γαλατάσαράι.

Διαβάστε ακόμη...