Κλιμάκιο του ΠΑΟΚ στο Καυτατζόγλειο!

Απο paok24.com : O ΠΑΟΚ παράλληλα με το πρότζεκτ της «Νέας Τούμπας» προχωρά τις εξελίξεις και για το γήπεδο που θα χρειαστεί να τον φιλοξενήσει, πιθανότατα από την ερχόμενη σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Κλιμάκιο του ΠΑΟΚ στο Καυτατζόγλειο!

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Φουλ επίθεση» στον αέρα του «Libero 107,4», κλιμάκιο των ανθρώπων του «Δικεφάλου» βρέθηκε νωρίτερα σήμερα στο Καυτατζόγλειο.

Ο λόγος ήταν συγκεκριμένος, καθώς οι επιτελείς του ΠΑΟΚ θέλησαν να ελέγξουν από κοντά όλους τους χώρους του Εθνικού σταδίου κάνοντας αυτοψία, το οποίο επιβεβαίωσε στον αέρα και ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Σταδίου, Απόστολος Μητιντζής, και να έχουν μία καλή εικόνα για τις ανάγκες που υπάρχουν σε επίπεδο βελτιωτικών έργων, αλλά και τις πιθανές εμπορικές χρήσεις χώρων του Καυτατζογλείου.

Η ενημέρωση των ανθρώπων του «Δικεφάλου» θα τους βοηθήσει να έχουν μία πιο σαφή εικόνα για τα χρήματα που θα πρέπει να δαπανηθούν, προκειμένου να υλοποιηθούν όλες οι απαραίτητες βελτιώσεις για να μπορεί το Καυτατζόγλειο να φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για μία εξέλιξη που επιβεβαιώνει στην πράξη το προχωρημένο των σκέψεων από την πλευρά του «Δικεφάλου» για μετακόμιση της έδρας της ομάδας, αρχής γενομένης πιθανότατα από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, κάτι που δείχνει το πόσο γρήγορα προσπαθούν στον ΠΑΟΚ να τρέξουν το θέμα της «Νέας Τούμπας».

«Σχεδόν σίγουρο ότι ο ΠΑΟΚ θα παίζει του χρόνου στο Καυτατζόγλειο»

Ο κ. Μητιντζής επιβεβαίωσε της πληροφορίες σχετικά με τη σημερινή αυτοψία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ στο Εθνικό Στάδιο, αλλά και το προχωρημένο των επαφών των δύο πλευρών.

Διευκρίνισε ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο ΠΑΟΚ θα χρησιμοποιεί το Καυτατζόγλειο την ερχόμενη σεζόν, υποστηρίζοντας ότι για να μη συμβεί αυτό θα πρέπει να αλλάξει ιδιοκτήτη!

Παράλληλα τόνισε πως οι διαπραγματεύσεις που γίνονται αφορούν την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τη διοίκηση του Σταδίου για τα επόμενα 2+1 χρόνια, τονίζοντας ότι το αίτημα αποκλειστικής χρήσης του «Δικεφάλου», ο οποίος θα αναλάβει να καλύψει οικονομικά το κόστος όλων των βελτιωτικών έργων, μπορεί να ικανοποιηθεί για συγκεκριμένους χώρους, όπως για παράδειγμα τα αποδυτήρια, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνίζεται και άλλη ποδοσφαιρική ομάδα στο χορτάρι του Καυτατζογλείου εκτός από τις ανάγκες των αθλητών του στίβου που θα πρέπει να χρησιμοποιούν το Στάδιο.

Τέλος ο κ. Μητιντζής ξεκαθάρισε ότι οι προχωρημένες επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ γίνονται σε καλό κλίμα και όλα δείχνουν ότι θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα που θέλει τον «Δικέφαλο» και την πλευρά της διοίκησης του Σταδίου να υπογράφει σχετικό μνημόνιο συνεργασίας έως τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Διαβάστε ακόμη...