Ένας...άλλος Βαρέλα!

Από sdna.gr: Ενα από τα πρόσωπα που κάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να "χαμογελούν", είναι ο Φερνάντο Βαρέλα.
Πηγή: sdna.gr
Ένας...άλλος Βαρέλα!

Σαν ένας... άλλος παίκτης εμφανίζεται αυτή τη σεζόν ο Βαρέλα, που μάλιστα το καλοκαίρι άλλαξε και νούμερο αφού πλέον αγωνίζεται με το "5" και όχι το "43", σαν ένα "μήνυμα", ότι οι φίλαθλοι αυτή την χρονιά, θα δουν κάτι διαφορετικό από αυτόν και όντως το βλέπουν, μέχρι τώρα.

Ο 29χρονος είχε πέρσι μεταπτώσεις στις εμφανίσεις του ενώ ο τραυματισμός του στο τέλος της σεζόν στους κοιλιακούς, τον έφερε πίσω φέτος το καλοκαίρι, σε σχέση με τους υπόλοιπους. Ωστόσο ο ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήρι δούλεψε πολύ, έδωσε μεγάλο βάρος στις προπονήσεις και τη φυσική του κατάσταση και χάνοντας και κάποια κιλά, δείχνει πλέον την ποιότητα του.

Για αυτό άλλωστε και κέρδισε την εμπιστοσύνη του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος τον προτιμάει ως παρτενέρ του Κάρλος Σαμπράνο αντί του Κρέσπο που μέχρι πρότινος ήταν βασικός.

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Βαρέλα έπαιξε από το ξεκίνημα και είχε πολύ καλή παρουσία ενώ με τον Αστέρα Τρίπολης αν δεν είχε πετύχει τα δύο γκολ ο Μαουρίσιο, αυτός θα ήταν ο mvp της αναμέτρησης με τον έμπειρο αμυντικό να είναι αλάνθαστος.

Ο Βαρέλα δούλεψε πολύ και σε ότι αφορά τη ψυχολογία του την ώρα των αγώνων, έχει πάρει αυτοπεποίθηση και πλέον αποφεύγει και τα πολλά λάθη και σημαντικό ρόλο έχει παίξει και το γεγονός, ότι έχει εγκλιματιστεί τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του στη Θεσσαλονίκη. Ο ποδοσφαιριστής που είναι πρώτος στα κλεψίματα, από όλους τους υπόλοιπους αμυντικούς του Δικεφάλου, έχει βελτιώσει και τα αγγλικά του αλλά μαθαίνει και ελληνικά όπως και τα παιδιά του, που αγωνίζονται στις ακαδημίες του Δικεφάλου.

Σιγά, σιγά, ο πρώην παίκτης της Στεάουα κάνει "απόσβεση" των χρημάτων που δόθηκαν πέρσι, για να αποκτηθεί από την ομάδα της Ρουμανίας, σε μία μεταγραφή που είχε εξελιχθεί σε σήριαλ αλλά είχε αίσιο τέλος.

Διαβάστε ακόμη...