Το παρασκήνιο του ορισμού Αρετόπουλου

Από metrosport.gr: Πώς έφτασε η ΚΕΔ στην απόφαση να δώσει το «χρίσμα» στον Τρικαλινό διαιτητή για το κυριακάτικο (5/11, 19:30) ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ
Πηγή: metrosport.gr
Το παρασκήνιο του ορισμού Αρετόπουλου

Δεν είδαν με καλό «μάτι» τον ορισμό του Αλέξανδρου Αρετόπουλου οι επιτελείς του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο (5/11, 19:30) ντέρμπι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Με απλά ελληνικά, δεν τους άρεσε η επιλογή της ΚΕΔ.

Την επομένη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, είχαμε αναφέρει στο αναλυτικό ρεπορτάζ της «Μ» πως βασική επιθυμία των ανθρώπων του Δικεφάλου ήταν ο ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλου.

Αυτόν θεωρούν ως τον κορυφαίο ρέφερι, πιο έμπειρο και ικανό από τους υπόλοιπους. Και αυτόν, ήθελαν ξεκάθαρα. Η ΑΕΚ, από την δική της πλευρά, επέμεινε για τον ορισμό του Καλογερόπουλου, για τον οποίο προφανέστατα ο ΠΑΟΚ ήταν αντίθετος. Και εξέφρασε αυτή την αντίρρηση, στην πληροφορία η οποία διοχετεύτηκε, γιατί ήξεραν στη Μικράς Ασίας, πως η Ένωση θέλει διαιτητή τον Καλογερόπουλο.

Τελικά «προκρίθηκε» ο Αρετόπουλος, προφανώς διότι η ΚΕΔ απέρριψε τα «θέλω» των δύο ομάδων και όρισε την τρίτη επιλογή για τον διαιτητή του ντέρμπι.

Διαβάστε ακόμη...