«Επιβάλαμε το ρυθμό μας»

Από paok24.com: Για τη νίκη στο ντέρμπι επί της Νέας Ιωνίας και το ευρωπαϊκό παιχνίδι εναντίον της Γενίνστβο Τούζλα, μίλησε στο PAOK24 η αθλήτρια του Δικεφάλου, Βασιλική Γκάτζιου.
Πηγή: paok24.com
«Επιβάλαμε το ρυθμό μας»

Το περασμένο σαββατοκύριακο η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ κατάφερε να μετατρέψει το ντέρμπι με τη Νέα Ιωνία σε... περίπατο, με την Βασιλική Γκάτζιου να τονίζει πως το θετικό αποτέλεσμα ήρθε καθώς ο Δικέφαλος κατάφερε να επιβάλει από τις αρχές τον ρυθμό του.

Παράλληλα μίλησε για την αναμέτρηση που θα γίνει στη Μίκρα στις 11 Νοεμβρίου με την Βοσνιακή Γενίνστβο Τούζλα για τους "32" του Challenge Cup».

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο θέλαμε πολύ την νίκη αλλά και να "σπάσουμε" αυτό το σερί που είχε η Νέα Ιωνία. Καταφέραμε να επιβάλουμε από τις αρχές του αγώνα τον ρυθμό μας, είχαμε συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια και καταφέραμε να πάρουμε μια εύκολη νίκη» σχολίασε αρχικά και πρόσθσε: «Αμυντικά παίξαμε πάρα πολύ καλά, αναγκάζοντας τον αντίπαλο να κάνει αρκετά λάθη. Παράλληλα στο επιθετικό κομμάτι είχαμε μεγάλη ευστοχία και θα μπορούμε να πάρουμε και μεγαλύτερη διαφορά στον αγώνα».

Ερωτηθείς για την ευρωπαϊκή πρόκληση: «Πάντα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι έχει ξεχωριστή σημασία. Συνεχίζουμε σε φουλ ρυθμούς τις προπονήσεις ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμες. Ο κόσμος μας στήριξε με τη Νέα Ιωνία δίνοντας μας τεράστια ώθηση και περιμένουμε να είναι δίπλα μας και στο ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...