«Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, αρκεί να το πιστέψει και να βελτιωθεί»

Aπό metrosport.gr: Ο Κούλης Αποστολίδης του Δικεφάλου μίλησε για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και την προσπάθεια του Δικεφάλου για κατάκτηση του πρωταθλήματος
Πηγή: metrosport.gr
«Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, αρκεί να το πιστέψει και να βελτιωθεί»

Την ανάγκη ο ΠΑΟΚ να πιστέψει ότι μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα με δεδομένες τις υπάρχουσες συνθήκες τόνισε ο Κούλης Αποστολίδης στο Metropolis 95.5 .

Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου υποστήριξε ότι οι συνθήκες που επικρατούν στο φετινό πρωτάθλημα είναι οι ιδανικότερες των τελευταίων χρόνων και ο Δικέφαλος μπορεί να βελτιωθεί και να πετύχει το στόχο του.

Επιπλέον, τόνισε ότι για να καταφέρει να τερματίσει στο πρώτο σκαλί του βάθρου θα πρέπει πρώτα όχι μόνο να το πιστέψουν και ο προπονητής και οι παίκτες και η διοίκηση αλλά και ο κόσμος αλλά και να το δείχνουν.

Τέλος, αναφερόμενος στον Ραζβάν Λουτσέσκου υποστήριξε ότι δε χρειάζεται η κριτική αλλά εμπιστοσύνη και στήριξη από τη διοίκηση και το κυριότερο να πιστέψει ότι μπορεί να οδηγήσει το Δικέφαλο στην κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη δήλωση Λουτσέσκου: «Τι σκέφτεται ο Λουτσέσκου δεν μπορώ να ξέρω. Πραγματικά με τις συνθήκες που υπάρχουν ο ΠΑΟΚ έχει πολλές πιθανότητες να τερματίσει πρώτος. Οι συνθήκες είναι θετικότερες για τον ΠΑΟΚ από οποιαδήποτε άλλη χρονιά. Βέβαια, κυρίαρχο μέλος της ομάδας είναι ο προπονητής γιατί αυτός καθορίζει το αγωνιστικό πρόσωπο, την ομάδα και την αγωνιστική διαδικασία.

Εκτός από τον προπονητή, τους παίκτες και τη διοίκηση, που είναι το σημαντικότερο γρανάζι σε όλη αυτή την προσπάθεια, θεωρώ ότι όλοι εμείς γύρω γύρω θα πρέπει να συμμετέχουμε σε αυτή τη διαδικασία πίστης για το πρωτάθλημα. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με αυτές τις συνθήκες που επικρατούν στο πρωτάθλημα.

Δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ πιο ευνοϊκές οι συνθήκες. Όσο πιο γρήγορα βελτιωθεί η ομάδα τόσο θα αυξάνονται οι πιθανότητες. Εφόσον αυξηθούν τα σημεία βελτίωσης στην ομάδα έχει σοβαρές πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου».

Για την εμπειρία του Λουτσέσκου στον πρωταθλητισμό: «Δεν έχει πρωταθλήματα αλλά αυτό δε θα σταθώ εκεί. Σημαντικό είναι ότι ο Λουτσέσκου είναι προπονητής του ΠΑΟΚ και πρέπει ο ίδιος να κοιτάξει να κάνει την καλύτερη δυνατή δουλειά, η διοίκηση να του δείξει εμπιστοσύνη και να τον βοηθήσει και γενικότερα το περιβάλλον γύρω από την ομάδα να πιστέψει ότι μπορεί το πρωτάθλημα και να το δείχνει. Δεν είναι ωφέλιμο και εποικοδομητικό να τον κρίνουμε και να ασχολούμαστε με τον Λουτσέσκου. Γνωρίζουμε τι λάθη έγιναν το καλοκαίρι με τον προπονητή και τους παίκτες όμως αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες να πάρει το πρωτάθλημα και πρέπει να το πιστέψουν όλοι. Αυτό είναι το σημαντικό».

Διαβάστε ακόμη...