Ο… δημιουργικός ΠΑΟΚ

Από inpaok.com : Μετά από εννιά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Super League, ο ΠΑΟΚ φιγουράρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με τους παίκτες του Δικεφάλου να δημιουργούν ουκ ολίγα προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές.
Πηγή: inpaok.com
Ο… δημιουργικός ΠΑΟΚ

Με τις 16 τελικές προσπάθειες που κατέγραψαν οι «ασπρόμαυροι» την Δευτέρα, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, έφτασαν στο σύνολο τις 115 και βρίσκονται στην δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα, με την ΑΕΚ να προπορεύεται με 128.

Ο ΠΑΟΚ αφήνει στην τρίτη θέση τον Πανιώνιο με 96 τελικές, ενώ στην τέταρτη θέση ακολουθεί ο Ολυμπιακός με 95. Η καλύτερη επίδοση του Δικεφάλου σε τελικές προσπάθειες σε ένα ματς ήταν οι 20 φάσεις που δημιούργησε απέναντι στην Κέρκυρα, με το τελικό 3-1 υπέρ των «ασπρόμαυρων», να αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς.

Ο Δικέφαλος δημιούργησε πολλές φάσεις και στα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης (16), ενώ η... χειρότερη του επίδοση εντός έδρας ήταν απέναντι στον Παναιτωλικό με εννιά τελικές.

Oι «ασπρόμαυροι» είναι δημιουργικοί και εκτός έδρας, παρά το ότι ακόμα δεν έχουν πανηγυρίσει το τρίποντο της νίκης, αφού στα ματς με Λεβαδειακό και Απόλλων Σμύρνης, δημιούργησαν 13 και 14 τελικές αντίστοιχα, ενώ στις αναμετρήσεις με Λάρισα και ΟΣΦΠ, 7 και 6.

Διαβάστε ακόμη...