«Αυτοί είναι οι λόγοι που επιλέξαμε τον Ντανιέλε Ρίτσι»

Από metrosport.gr: Ο αντιπρόεδρος του τμήματος βόλεϊ του ΠΑΟΚ εξήγησε τους λόγους που επέλεξαν τον Ιταλό τεχνικό για τον πάγκο του Δικεφάλου.
Πηγή: metrosport.gr
«Αυτοί είναι οι λόγοι που επιλέξαμε τον Ντανιέλε Ρίτσι»

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του τμήματος βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης και μίλησε για την επιλογή του Ντανιέλε Ρίτσι στον πάγκο του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους λόγους που επέλεξαν τον Ρίτσι: «Κάθε προπονητής στο χώρο του σε οποιοδήποτε σπορ έχει τη δική του φιλοσοφία. Αυτό που περιμένουμε από τον Ντανιέλε Ρίτσι είναι η εμπειρία του, η βαθιά του γνώση για να περάσει στην ομάδα. Επιλέξαμε μια σίγουρη λύση παρά τη μεγάλη γκάμα που είχαμε και τον φέραμε στη Θεσσαλονίκη για να καταφέρει και φέτος ο ΠΑΟΚ να στεφθεί πρωταθλητής. Ένα οικογενειακό πρόβλημα τον έφερε μακριά από τους πάγκους δυο χρόνια, όμως τώρα είναι διψασμένος για διάκριση και τίτλους με τον ΠΑΟΚ. Έχω δει πολλές ομάδες του να παίζουν μέσα από τη συνοχή στο παιχνίδι και από τα αποδυτήρια πετυχαίνει τους στόχους του. Άλλωστε το δείχνουν και οι αριθμοί του, καθώς έχει πάει πέντε φορές σε Φάιναλ-4 Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ το έχει κατακτήσει τρεις διαδοχικές χρονιές».

Για το γεγονός ότι γνωρίζεται με τον Γκόμεζ: «Ο προπονητής που έφερε πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Γκόμεζ ήταν ο Ρίτσι, που συνεργάστηκαν μαζί με τον Ολυμπιακό. Το γεγονός αυτό θα παίξει θετικό ρόλο, ώστε ο Ιταλός να προσαρμοστεί γρήγορα στην ομάδα. Οι επιλογές μας μέχρι τώρα μας δικαιώνουν και ευελπιστούμε και τώρα να γίνει το ίδιο».

Διαβάστε ακόμη...