Συμπαίκτες Σικαμπάλα-Ουάρντα!

Από inpaok.com: Δυο παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, θα βρεθούν μαζί σε λίγες μέρες, στην προετοιμασία της Εθνικής Αιγύπτου ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχει.
Πηγή: inpaok.com
Συμπαίκτες Σικαμπάλα-Ουάρντα!

Κι αν για τον Αμρ Ουάρντα, αυτό είναι κάτι συνηθισμένο, η κλήση του Σικαμπάλα θεωρείται είδηση, καθώς είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο μετά από 3 χρόνια!

Ο 32χρονος πλέον μέσος δείχνει να έχει ξαναβρεί τον εαυτό του αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, με τη φανέλα της Αλ Ριντ, από την οποία αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Πριν από μια βδομάδα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, είχε ανακοινώσει τους 16 παίκτες (από το εξωτερικό) που θέλει να έχει μαζί του (μεταξύ των οποίων και τον Ουάρντα), αλλά ο Σικαμπάλα δεν είχε συμπεριληφθεί σε αυτούς.

Παρόλα αυτά, μετά και την τελευταία του εμφάνιση, στη νίκη της ομάδας του επί της Αλ Μπάτεν με 5-1, όπου είχε ένα γκολ και μία ασίστ, ο Αργεντίνος τεχνικός αποφάσισε τελικά να τον καλέσει στην αποστολή της Αιγύπτου.

Ο Σικαμπάλα έχει 29 συμμετοχές με την Εθνική, αλλά η τελευταία χρονολογείται τον Σεπτέμβριο του 2014.

Η αγωνιστική υποχρέωση που έχουν Ουάρντα και Σικαμπάλα με την Αίγυπτο, είναι το εκτός έδρας ματς με την Γκάνα στις 6 Νοεμβρίου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι βαθμολογικά αδιάφορο για την Αίγυπτο, η οποία έχει ήδη προκριθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας αφού εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλό της με το 2-1 επί του Κονγκό στις 8/10.

Διαβάστε ακόμη...