"Ευχαριστημένος από την αντίδραση, όχι από την εμφάνιση"

Από sport24.gr: Ο Σάββας Παντελίδης δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Αστέρα στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, ωστόσο του άρεσε η αντίδραση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο.
Πηγή: sport24.gr
"Ευχαριστημένος από την αντίδραση, όχι από την εμφάνιση"

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάββας Παντελίδης, στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του στο δεύτερο μέρος, παρότι δεν έμεινε ευχαριστημένος από τη συνολική απόδοση.

Αρχικά ανέφερε: "Είναι εύκολο να αναλύσει κάποιος το σημερινό παιχνίδι Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ φοβισμένοι. Δεν κρατούσαμε καθόλου την μπάλα και δεν αμυνόμασταν σωστά, με αποτέλεσμα να προηγηθεί ο ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε την εικόνα μας, αλλά από τη στιγμή που δεν σκοράραμε στη φάση που είχαμε στην αρχή και στο δοκάρι, ήταν δύσκολο στη συνέχεια".

Στη συνέχεια είπε: "Συνεχίζουμε, δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση, αλλά από την αντίδραση που είχαμε στο δεύτερο μέρος".

Για τα λάθη της ομάδα του υποστήριξε: "Είχαμε πολύ κακές αντιδράσεις στο πρώτο ημίχρονο. Πολύ κακές αποκρούσεις. Οταν αμύνεσαι τόσο χαμηλά και οι αποκρούσεις είναι τόσο μικρές, οι δεύτερες μπάλες θα βρουν αντίπαλο."

Για τη σύγκριση του ΠΑΟΚ με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, καθώς τους έχει αντιμετωπίσει όλους, δήλωσε: "Δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα γιατί αντιμετωπίσαμε σε διαφορετικές φάσεις τις τρεις ομάδες. Ο Ολυμπιακός ήταν σε άσχημη περίοδο και η ΑΕΚ μετά από αγώνα του Europa League. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο ξεκούραστος".

Για το αν φοβάται για την αγωνιστική εικόνα του Αστέρα: "Δεν με τρομάζει η αγωνιστική εικόνα. Δεν έχω μάθει να φοβάμαι. Πιστεύω στην ομάδα μου".

Διαβάστε ακόμη...