Δε «μασάει» ο Σαφράνοβιτς

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε όπως επιθυμούσε τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Volley League, επικρατώντας επί της Κηφισιάς με 3-0 στο PAOK Sports Arena
Πηγή: inpaok.com
Δε «μασάει» ο Σαφράνοβιτς

Μηδενός εξαιρουμένου, όλοι οι παίκτες του Δικεφάλου πραγματοποίησαν αξιόλογη εμφάνιση και φάνηκε ότι έχουν διαγράψει από το μυαλό τους, τον αποκλεισμό από τον θεσμό του League Cup.

Ένας από τους καλύτερους που αγωνίστηκαν την Κυριακή (29/10) κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα, παρουσιάζοντας παλικαρίσια εμφάνιση ήταν ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς.

Ο Ισραηλινός ακραίος και MVP του περσινού πρωταθλήματος σκόραρε αρκετές φορές όταν οι «ασπρόμαυροι» δυσκολευόντουσαν να βρουν λύση στο σκοράρισμα, ενώ χάρισε και εκπληκτικές άμυνες.

Αυτό που τράβηξε την προσοχή και κέρδισε το σεβασμό όλων είναι όταν δέχτηκε την μπάλα με αρκετή δύναμη κατευθείαν στο μάτι του, κάτι που προφανώς του προκάλεσε μεγάλο πόνο. Ο ίδιος όμως, αντί να βγει εκτός ώστε να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες, σηκώθηκε όρθιος και συνέχισε κανονικά τον αγώνα.

Αμέσως καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους που βρισκόντουσαν στις κερκίδες για αυτήν του την κίνηση, δείχνοντας σε όλους πως δεν «μασάει» από τίποτα και πως είναι ένας εκ των ηγετών της ομάδας

Διαβάστε ακόμη...