«Συμφωνήσαμε με τον νέο προπονητή, αλλά...»

Από paok24.com:Στο περιθώριο της επικράτησης του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κηφισιά, ο πρόεδρος του ΤΑΠ, Αντώνης Τσαλόπουλος, μίλησε για τον διάδοχο του Ελγκέτα.
Πηγή: paok24.com
«Συμφωνήσαμε με τον νέο προπονητή, αλλά...»

«Είναι λίγο αφύσικο να είμαι εδώ σαν πρόεδρος μετά από ένα ματς, αλλά νιώθω την ανάγκη γιατί περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον αθλητή Χάρι Γκόμεζ, για την βοήθεια του προς την ομάδα και συγχρόνως τους συμπαίκτες του που τον δέχτηκαν, τον σεβάστηκαν, άλλωστε ποιος δεν μπορεί να σεβαστεί αυτή την προσωπικότητα. Φτάσαμε στο σημείο να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχει συμφωνήσει μαζί μας ο νέος προπονητής, αλλά επειδή δεν έχουμε υπογράψει μαζί του ακόμα, θα περιμένετε λίγες ώρες», ανέφερε ο κ. Τσαλόπουλος, κάτι που σημαίνει ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται κι η ανακοίνωση για τον νέο τεχνικό του πρωταθλητή στο βόλεϊ ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά στον Χάρι Γκόμεζ, ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ θέλησε να τον ευχαριστήσει ξεχωριστά επειδή σε αυτή τη δύσκολη στιγμή έκανε και τον προπονητή για τον Δικέφαλο.

Διαβάστε ακόμη...