Από τον Βίτορ, στο πλευρό του Σαμπράνο

Από metrosport.gr: Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στον Ατρόμητο και αυτό το βλέπουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ
Πηγή: metrosport.gr
Από τον Βίτορ, στο πλευρό του Σαμπράνο

Η περίπτωση που είναι παρόμοια με αυτή του Λάζαρου Λάμπρου.

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στον Ατρόμητο, που διαθέτει μαζί με τον ΠΑΟΚ την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Δεν έχει χάσει ούτε λεπτό στη Λίγκα, είναι πρώτος στις επεμβάσεις (με 32) μεταξύ των συμπαικτών του και μπορεί κανείς, χωρίς επιφυλάξεις, να τον χαρακτηρίσει ηγέτη στα μετόπισθεν. Στην Τούμπα έχουν αρχίσει να συζητούν για το ενδεχόμενο επιστροφής του, ακόμη και τον Ιανουάριο (προβλέπεται χωρίς κόστος από τη συμφωνία που είχε γίνει μεταξύ των δύο συλλόγων το καλοκαίρι).

Όσο απλό φαίνεται, όμως, τόσο δύσκολο είναι. Γιατί ο 25χρονος αμυντικός, απόλυτα λογικά, δεν θέλει να βρεθεί και πάλι εκτός αγωνιστικής δράσης, όπως συνέβη την πρώτη φορά που ήρθε στον ΠΑΟΚ. Τότε είχε έρθει για να γίνει παρτενέρ του Βίτορ, μετά από λίγες, όμως, εβδομάδες τέθηκε εκτός πλάνου. Προφανώς ο στόχος είναι να γίνει παρτενέρ του Σαμπράνο, όμως, αυτή τη φορά θα πρέπει να είναι σίγουρος ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε ακόμη...