«Πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα»

Από paok24.com: Αποστολή στα Τρίκαλα. O γκαρντ παρότι ήταν εκτός ρυθμού, μπήκε στην τέταρτη περίοδο αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει. Στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε και αυτός στο πρόβλημα στην άμυνα.
Πηγή: paok24.com
«Πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα»

Για την ήττα σήμερα και την εξέλιξη του αγώνα:
“Η εικόνα νομίζω ότι είναι ξεκάθαρα, όταν δέχεσαι στο πρώτο ημίχρονο 47 πόντους. Φταίει η άμυνα σου. Αυτό είναι πολύ βασικό για όλη την ομάδα. Όλα ξεκινάνε από εκεί, πρέπει να βάλουμε βάσεις. Ξέραμε ότι ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα, με ένα καλό επιτελείο που είχαν την δυνατότητα να προετοιμαστούν εδώ και μία εβδομάδα για το δικό μας παιχνίδι. Περάσαμε ένα δύσκολο βράδυ, προχωράμε, πρέπει να βελτιωθούμε, ειδικά στην άμυνα. Έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ που είναι πολύ σημαντικό για εμάς”.

Για το τι φταίει για την κακή άμυνα:
“Η άμυνα, όπως λένε όλοι οι προπονητές, είναι θέμα διάθεσης... Πρέπει να βάλουμε τον εγωισμό μας μπροστά. Να μη δεχόμαστε το καλάθι, δεν υπάρχει άλλη λύση! Πρέπει να βάλουμε εγωισμό, κάποια όρια, για να μη δεχόμαστε κάποιους πόντους στα δεκάλεπτα. Είναι ξεκάθαρο, τα ματς κρίνονται στην άμυνα, πρέπει να είναι η βάση μας”.

Για το αν χρειάζεται να πει κάτι ο προπονητής σε παίκτες με την εμπειρία του ΠΑΟΚ στην άμυνα:
“Το πλάνο του προπονητή, είναι αυτό που μας δίνει και δε νομίζω ότι χρειάζεται να πει κάτι συγκεκριμένο σε κάποιον παίκτη”.

Για τη δική του συμμετοχή μετά από δύο εβδομάδες:
“Μπήκα προς το τέλος. Ημουν λίγο εκτός ρυθμού. Προσπάθησα όσο έπαιξα, να κάνω κάτι ώστε να αλλάξει ο ρυθμος του παιχνιδιού, για να επιστρέψουμε, αλλά δυστυχώς, δεν ήμουν και πολύ αποτελεσματικός”.

 

Διαβάστε ακόμη...