Στο Κράσνονταρ για τη Νέα Τούμπα

Από inpaok.com:Παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις οι ιθύνοντες του Δικεφάλου «τρέχουν» το μεγάλο πρότζεκτ της Νέας Τούμπας και έχουν καθημερινά επαφές και συζητήσεις για πολλά θέματα.
Πηγή: inpaok.com
Στο Κράσνονταρ για τη Νέα Τούμπα

Ενα από τα βασικότερα, είναι η μακέτα που θα δημιουργηθεί και πως θα είναι τελικά το νέο στάδιο του Δικεφάλου. Είναι γνωστό πως η οικογένεια Σαββίδη έχει καλές σχέσεις με τους ιθύνοντες της Κράσνονταρ και στον ΠΑΟΚ θέλουν να μάθουν τα πάντα σχετικά με το νέο στάδιο των Ρώσων (που ανακατασκευάστηκε και άνοιξε τις πύλες του πέρσι) που αρέσει αρκετά, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο σύγχρονα στάδια της Ευρώπης αλλά κυρίως επειδή πλησιάζει πολύ στα στάνταρ που έχουν βάλει στον Δικέφαλο για το δικό τους στάδιο.

Θεωρείται σίγουρο πως στον ΠΑΟΚ θα ταξιδέψουν για το Κράσνονταρ ώστε να δουν από κοντά το πως προχώρησε εκεί το «πρότζεκτ» και το στάδιο που αναδείχθηκε το δεύτερο πιο όμορφο νέο στάδιο τους 2016, με πρώτο αυτό της Μπεσίκτας. Να θυμίσουμε πως τον Ιούλιο του 2013 ο Ιβάν Σαββίδης επισκέφτηκε και πάλι τις εγκαταστάσεις της Κράσνονταρ, εκείνη τη φορά όμως είχε δει όλα τα εντυπωσιακά χτίσματα για τις ακαδημίες του συλλόγου. Στους οχτώ κοιτώνες των εγκαταστάσεων φιλοξενούνται μόνιμα 260 παιδιά τα οποία παρακολουθούν μαθήματα γενικής και ποδοσφαιρικής παιδείας. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων οχτώ γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα, δύο με τεχνητό, ενώ υπάρχουν και εντελώς σκεπασμένα γήπεδα για τον «λευκό» ρωσικό χειμώνα».

Όσο για το στάδιο της Κράσνονταρ; Η χωρητικότητα του είναι 34,291 θεατών με τον ΠΑΟΚ να επιθυμεί το νέο του γήπεδο να έχει περισσότερους από 35.000 θεατές. Η κατασκευή του σταδίου ξεκίνησε τον Μάιο του 2013 και ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2016. Δίπλα στο γήπεδο υπάρχει πάρκινγκ περίπου 3.000 θέσεων, όσες περίπου υπολογίζεται πως θα έχει η Νέα Τούμπα.

Tο «Στάδιο Κράσνονταρ» είναι το πιο ακριβό ιδιωτικό στάδιο, όλο σκεπασμένο και εντυπωσιάζουν στο εσωτερικό του οι γιγαντιαίες οθόνες.

Διαβάστε ακόμη...