Στήριξη και εμπιστοσύνη στον Γραμμένο ζητούν FIFA και UEFA

Από sdna.gr: Tην εμπιστοσύνη και τη στήριξη στο πρόσωπο του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, εξέφρασαν κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας οι εκπρόσωποι της FIFA και της UEFA. Παράλληλα προανήγγειλαν μεταρρυθμίσεις στην ομοσπονδία.
Πηγή: sdna.gr
Στήριξη και εμπιστοσύνη στον Γραμμένο ζητούν FIFA και UEFA

Kατά την ομιλία του ο επιτετραμμένος της FIFA, Mπιόρν Βασάλο είπε ότι στόχος της ΕΠΟ και της νεοεκλεγείσας διοίκησης θα πρέπει να είναι η επίτευξη στόχων μέσω της εφαρμογής ορθών διαδικασιών.

Σημείωσε επίσης ότι, όπως είχαν υποσχεθεί, η FIFA και η UEFA, συνεχίζουν να είναι παρούσες και ότι είναι πάντοτε στη διάθεση των μελών της ΕΕ για οτιδήποτε χρειαστούν. Ομοίως, απαιτούνται μεταρρυθμίσεις οι οποίες μπορεί αρχικά να μην είναι δημοφιλείς στο ευρύ κοινό, ωστόσο, μακροπρόθεσμα, θα είναι προς όφελος του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ΕΠΟ προκειμένου το ποδόσφαιρο να επανακτήσει την αξιοπιστία του. Αυτό συνιστά μια τεράστια πρόκληση η οποία χρειάζεται την υποστήριξη των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής προκειμένου η ΕΠΟ να αποκτήσει ορθή διακυβέρνηση και να προκύψει ένας σθεναρός οργανισμός.

Αντίστοιχα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής θα πρέπει να στηρίξουν τον Πρόεδρο της ΕΠΟ στο έργο του. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης Χέμπερτ Χούμπελ έκανε λόγο για ένα μόνο πράγμα: εμπιστοσύνη, αναφέροντας: «θέλουμε την εμπιστοσύνη των μελών» και ζήτησε και από τα μέλη της ΕΕ να εμπιστεύονται τον Πρόεδρο της ΕΠΟ αλλά και τον εαυτό τους και τόνισε ότι αν υπάρχει ενότητα, τότε θα μπορέσουν να επιτύχουν σπουδαία πράγματα.

Μόλις τελείωσαν οι τοποθετήσεις ο Β. Γραμμένος ρώτησε αν υπάρχει κάποια ερώτηση προς τους προλαλήσαντες και έδωσε τον λόγο σχετικά στον κ. Ψαρρόπουλο ο οποίος καλωσόρισε τα μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης, τους ευχαρίστησε για τη διαθεσιμότητά τους και τη διάθεσή τους να παρέχουν βοήθεια ταυτόχρονα όμως δήλωσε και την έκπληξή του για τα λόγια τους λέγοντας ότι η εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο του Προέδρου είναι δεδομένη και πλήρης. Τους ζήτησε επίσης να στηρίξουν και εκείνοι τον Πρόεδρο με όλες τους τις δυνάμεις.

Διαβάστε ακόμη...