ΠΑΟΚ - Κηφισιά σε live streaming

Από sdna.gr: Σε ζωντανή ιντερνετική μετάδοση σε παραγωγή της ΕΡΤ θα μεταδοθεί η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κηφισιά για την πρεμιέρα της Volleyleague.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ - Κηφισιά σε live streaming

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
Η ΕΣΑΠ ενημερώνει κι επίσημα τα μέλη της αλλά και το φίλαθλο κοινό ότι σε κάθε αγωνιστική κατά κανόνα θα μεταδίδονται δύο αγώνες. Η πρώτη μετάδοση θα είναι το Σάββατο και η δεύτερη την Δευτέρα, αμφότερες από την συχνότητα της ΕΡΤ2.

Παράλληλα η ΕΣΑΠ και η ΕΡΤ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη τρίτου αγώνα που θα μεταδίδεται από το διαδίκτυο της μέσω Live Streaming. Μάλιστα από το πρόγραμμα της πρεμιέρας θα μεταδοθεί σε Live Streaming ο αγώνας ΠΑΟΚ - ΑΟΠ Κηφισιά την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 18.00.

Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 17.00 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά ο αγώνας ΟΦΠΦ Εθνικός - Παναχαϊκή Πετοσφαίριση και την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στις 18.00 ο αγώνας ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - Ολυμπιακός. Επίσης θα υπάρχει και ραδιοφωνική μετάδοση των αγώνων.

Ταυτόχρονα οι αγώνες της Volley League «Πάμε Στοίχημα» που θα παράγονται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ θα αναμεταδίδονται μέσω του διαδικτύου σε όλες τις χώρες του πλανήτη από το Laola1.tv εκτός από την Ελλάδα όπου τα δικαιώματα τα έχουν τα Μέσα Ενημέρωσης της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Μετά από 13 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με τη ΝΟVA η ΕΣΑΠ οφείλει να ευχαριστήσει και πάλι δημόσια τα στελέχη του συνδρομητικού καναλιού για το έργο που πρόσφεραν και που αφήνουν παρακαταθήκη στο ελληνικό βόλεϊ.

Διαβάστε ακόμη...