Χοσέ Κάνιας, η επιστροφή

Από sdna.gr: Την επανεμφάνισή του σε ματς του ΠΑΟΚ έκανε ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση του Δικεφάλου με τον Απόλλωνα Πόντου, για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.
Πηγή: sdna.gr
Χοσέ Κάνιας, η επιστροφή

Ο Ισπανός μέσος των «ασπρόμαυρων» αγωνίστηκε καθ'όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, δείχνοντας επηρεασμένος από την αγωνιστική απραξία, αφού αυτό ήταν το πρώτο του ματς μετά από περίπου έναν μήνα, δεδομένου πως η τελευταία του συμμετοχή καταγράφηκε στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την τρίτη αγωνιστική της Super League, στις 11 Σεπτεμβρίου.

Το ξεκίνημα της φετινής σεζόν δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε ο έμπειρος χαφ, αφού ο τραυματισμός του πριν τα παιχνίδια με την Έστερσουντ, τον ανάγκασε να μείνει στα... πιτς για διάστημα περίπου ενός μήνα, "κόβοντας" του τον ρυθμό, κάτι που τον άφησε... πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του.

Έχοντας ξεπεράσει –πλέον- πλήρως τον τραυματισμό του, ο Κάνιας ανεβάζει καθημερινά στροφές και θα προσφέρει μια ακόμη λύση στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της συνέχειας.

Διαβάστε ακόμη...