Πήρε και τυπικά άδεια ο ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Πριν από λίγες έγινε γνωστό πως εκτός του ΠΑΟΚ και του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης, οι υπόλοιπες ομάδες εξασφάλισαν κανονικά την άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.
Πηγή: inpaok.com
Πήρε και τυπικά άδεια ο ΠΑΟΚ

Εξ΄αρχής από τον ΠΑΟΚ σημείωναν πως το θέμα είναι εντελώς τυπικό, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους πως το θέμα θα λυθεί μέχρι την Παρασκευή (27/10), κάτι που συνέβη.

Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Εθνικός ζήτησαν και πήραν κατ΄εξαίρεση προθεσμία μέχρι την Παρασκευή (27 Οκτωβρίου) για να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες με την φορολογική ενημερότητα, με την νομικό του Δικεφάλου, Κατερίνα Γιαννακοπούλου, να βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα.

Το όλο θέμα προέκυψε από κρατική ασυνεννοησία που πέρασε στον ΠΑΟΚ χρέος της ΚΑΕ του 2002, όταν είχε μπει σε ειδική εκκαθάριση, μία εκκαθάριση που εκτός όλων των άλλων η ΚΑΕ έχει ολοκληρώσει με επιτυχία. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ είναι απόλυτα τακτοποιημένος οικονομικά και δεν είχε απασχολήσει ποτέ την επιτροπή.

Τελικώς, το θέμα έκλεισε και τυπικά για τους «ασπρόμαυρους», που πήραν την άδεια συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα, χωρίς περαιτέρω ανησυχία.

Διαβάστε ακόμη...