ΠΑΟΚ… χωρίς ανάσα

Από inpaok.com:Μετά τις πέντε ήττες στις πρώτες ισάριθμες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ο ΠΑΟΚ δείχνει να αντιδρά, καταφέρνοντας να πάρει τις νίκες κόντρα σε Κύμη για το πρωτάθλημα και Ορλαντίνα για το Basketball Champions League.
Πηγή: inpaok.com
ΠΑΟΚ… χωρίς ανάσα

Το πρόγραμμα στο ξεκίνημα της χρονιάς ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό, με αποτέλεσμα να συμπληρώνεται ένας μήνας χωρίς κανονικό ρεπό. Συγκεκριμένα, μετά τις 28 Σεπτεμβρίου και το φιλικό στο Παλατάκι με αντίπαλο την Κάρπος Σόκολι, οι συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν έχουν επιτρέψει στους παίκτες του Δικεφάλου να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες.

Επτά επίσημες αναμετρήσεις για πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη, ταξίδια σε Γερμανία, Αθήνα και Ιταλία, με τους «ασπρόμαυρους» να καλούνται με το... καλημέρα, να προσαρμοστούν στις δυσκολίες μιας μακράς χρονιάς με πολλές υποχρεώσεις.

Μάλιστα, μέχρι τον αγώνα με τη Σαλόν στη Γαλλία στις 31 Οκτωβρίου, δεν προβλέπεται ουσιαστική ξεκούραση για τους παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου, επομένως θα έχει περάσει περισσότερο από ένας μήνας με συνεχόμενους αγώνες, ταξίδια και προπονήσεις...

Διαβάστε ακόμη...